1 entry daha
  • cehennemden haberlerini basindan izledigimiz babadir. 13 yasindaki kizina parmagiyla bekaret kontrolu yapip, bakire olmadigina kanaat getirdikten sonra cinsel iliskiye girmis, tecavuze cocuk hamile kalincaya kadar devam etmistir. anne ilk tecavuzu izlemis, digerlerine de ses cikarmamistir. sonra ana baba keyifle tecavuz ettikleri cocuklarini alip hastaneye gidip kurtaj yolu aramislar, bebegin 5 aylik olmasi nedeniyle kurtaj mumkun olmayinca da dogan bebegi nehir kenarinda bir tasin altina birakarak oldurmuslerdir.
    bir sucun ayni zamanda pedofili, ensest, tecavuz ve cinayet unsurlarini hep beraber icermesi ne kadar yaygindir, hukukculara sormali.
    sapik baba kamyon soforuymus. yoksul, cahil bir insana benziyor; 104 ytl hastane masrafi icin senet yapmis. mahkemede basini onune egecek, cahillige yoksulluga siganacaktir belki de. oysa olanlarin yoksullukla, cahillikle ilgisi yok. saldirgan hayvanlar bile yanlarina bir bebek birakildiginda davranislarini degistiriler. bu adam bebeklerinden birine tecavuz ediyor, digerini olume terk ediyor.
    bir insanin kendi yavrusuna duydugu sehvetden oturu nasil bu kadar vahsilesecegini anlamak mumkun degil.

    haberi okuduktan sonra uzun sure kendime gelemedim. beni urkuten insanlik olarak ortak bir gecmise, ortak bir bilince ve hafizaya sahip olmamizdir. gunesin altinda parlayan herseye, sanata ve barisa sahip cikiyoruz; oysa aynada yuzumuzun baska bir yansimasi daha var: yikimdan, iskenceden, vahsetten ve savastan da sorumluyuz.belki de bu tip haberler bu nedenle sarsici.sapik anneler, sapik babalar insanligin bilincalti. hergun belki binlerce hanede binlerce benzer seyler yasaniyor. komsular susuyor, mahalleli susuyor, ogretmen susuyor, bakkal susuyor. 13 yasindaki bir kizin ortadan kaybolmasi kimseyi ilgilendirmiyor. evlerde yasanan bu korkunc dramlar organize suc degil, arkasinda mafya yok, kimse gizlemeye calismiyor. olan biten ortada. ama insanlar kendi islerine bakiyorlar. o zaman 18 aylik bebeklere tecavuz ediliyor, 13 yasinda kizlar hamile birakiliyor, kiz cocuklari satiliyor, fuhusa zorlaniyor.
    cehennemden haberler.
    haber icin : http://www.hurriyet.com.tr/…din/6278007.asp?gid=159
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap