3 entry daha
  • cassio de souza soares lincoln'un bes maclik ceza almasindan sonra schalke'de ilk onbir yüzü görmüs futbolcu. oyun kurucu olarak lincoln'un boslugunu doldurabilecegine inanmistir schalke kenar yönetimi.. ki kiyasiya bir sampiyonluk yarisi esnasinda.. her puanin/hamlenin sampiyonluk olarak addedildigi bir dönemde..

    hannover96 karsisinda ilk defa ilkonbir baslamis, ikinci dakikasinda halil altintop'a golü attirarak bundesliga'da kalici oldugunu göstermistir. son üc mactir lider schalke'de ilk onbir baslayan türk asilli alman oyuncu. zira su an alman 19 yas alti genc milli takimini kadrosundadir.

    her türlü gerekli/gereksiz detay hakkinda tonlarca calisma yapan milli takim yetkililerinin hicbir sekilde ayrintisina denk düsmeyen futbolcudur. serdar tasci ile beraber bana göre nuri sahin'den daha fazla yararli olacak idi eger ki türk milli takiminda oynayabilselerdi..

    türk milli takiminin sadece ve sadece yurt disinda yasayan oyunculari milli takima kazandirmak icin bir ekip kurmasi ve bununla ilgilenmesi gerekir iken bu kadar duyarsiz kalinmasini anlamak oldukca zor; hele ki bu ve benzeri aman aman yorucu olmayan isler icin alinan bilmem kac bin euroluk maaslari düsündügümüzde..

    (bkz: malik fathi)

    (bkz: serdar tasci)

    (bkz: nizamettin caliskan)
11509 entry daha
hesabın var mı? giriş yap