4 entry daha
  • bir adet şımarık tehdidi. sadece görevini yapan habercileri annesine şikayet etmek için ne söyleyecek merak ediyorum. “annecim. sokağa çıkma yasağı varken köpeğimi gezdirmek için yürüyüşe çıktım ama polis amcalar bana ceza kesti. tamam buna okeyim ama o haberciler beni neden çekiyor? sen o habercilerin müdürlerini falan arasana bi. onu işinden atsınlar lütfen lütfen lütfen. adam çoluğu çocuğuyla aç kalsın bana ne. beni çekiyorlar diye polis amcalara da şikayet ettim ama onlar da yardımcı olmadı! annecim emniyet müdürü tanıdığın varsa polisleri de şikayet eder misin lütfen lütfen lütfen. kalp kalp kalp” şeklinde bir diyalog geçmiş midir acaba?

    hayır %100 hatalı olmasa anlarım. yasak olmasına rağmen annesine güvenip sokağa çıkmış. ben annemin bulunduğu makam mevkiyi kullanarak milleti tehdit etsem annem beni evlatlıktan reddeder lan. şu yaşımda bu ne şımarıklık diye babam ağzımı yüzümü kırar. biz seni böyle mi yetiştirdik lan diye başlayan uzun bir kalaylama da cabası.

    bu hanımefendiye tavsiyem anne veya babasının mesleklerine güvenip milleti tehdit etmesin. bir gün sert bir kayaya denk gelir annesi işinden bile olur. hem artık sosyal medya var. sosyal medya adaleti de başka bir şeye benzemez. daha hoşgörülü bir hayat dilerim kendisine.
249 entry daha
hesabın var mı? giriş yap