2 entry daha
  • yeni civic type s'in yeni civic hatchbackten farkı tek kapılı olması*. diğer teknik özellikleri oldukça benzer. ancak muhteşem bir tasarıma sahip bir araç olmuş, önünde eğilmemek mümkün değil.

    "coupe karakteriyle yeni civic type s daha ilk bakışta gözünüzü kamaştıracak. cesur tasarımlı yan etekler, genişletilmiş tekerlek izi ve sportif lastikler, type s’in kişiliğini yansıtan sıradışı detaylardan sadece birkaçı.
    arka yan panelleri, etekleri ve tamponları sportif tarzda tasarlanan yeni civic type s’de kullanılan ön, arka ve yan spoylerler gövde yapısında bütünlük ve sportiflik sağlıyor. yeni type s’de daha gelişmiş aerodinamizm sağlayan zemin altı kaplamalar sayesinde yakıt tüketimi ve kabin içi ses seviyesi önemli ölçüde azalıyor. yeni düz silecek lastikleri, aerodinamik sütunlar ve yeni dış ayna profili ile , sürüş keyfinize engel olabilecek her türlü gürültü engelleniyor.
    çift üçgen egzoz çıkışı, alüminyum pedallar, 5 kollu alüminyum alaşımlı jantlar sayesinde civic type s sportmen ruhunu sergiliyor."*

    http://www.honda.com.tr/…modeller/type-s/design.htm

    (bkz: yeme de yanında yat)
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap