7 entry daha
  • ozellikle son ekonomik kriz sonrasinda i$ten cikarilan ve cogu okumu$ etmi$ insanlardan olu$an yeni kadrosuyla istanbul'da giderek tuhafla$an grup. belki heryerde boyledir, ve fakat ben sadece istanbul'u biliyorum..

    ornegin, gecenin bir yarisi guru bey a$erdigi icin bolognese malzemesi tedarik etmek gerekti.. kendi deyimiyle "oglenden beri depoyu doldurmaya ba$lami$" (iciyor eleman) $ofor karde$imiz "kiyma bulmak lazim, sogan bile gerekiyor" ciki$imdan her nasilsa evde bekleyen bir e$ sonucu cikarmi$ti.

    yolda anlattigi, anlatirken de direksiyonu falan unuttugu hapishane anilarini, aile hayatini ve askerlikte ba$indan gecenleri bir kenara birakiyorum, eleman en son cep telefonu ile tanidik kasap ararken "abi burasi acik bak" diye bizi bir yere goturmeye kalkti, yetinmedi yandaki kahveden dukkan sahibini sormaya da yeltendi.

    icerde, her biri sadece vesikaliklari ile 10+ sene agir hapis yatabilecek insanlarin suratina kiyma dememeyi bir $ekilde akil etti allahtan da hayatimda ilk kez bir tarikat toplantisi gorup de kimseye anlatamamak gibi bir problemim olmadi..

    sonrasinda, markette ali$veri$e i$tirak etme, onun bunun iyisini secme gibi misyonlari falan da ustlenen bu adam, son olarak tolstoy ve makro ekonomi laflari falan etmeye ba$liyordu ki allahtan indim ben..

    daha birkac saat once, muhtemelen yine dolu depo nedeniyle ne dedigi anla$ilamayan bir ba$kasi "gecenlerde iki orospu bayan bindi" diyerek beni bamba$ka bir kavram karga$asina surukledi, hala kendime gelemedim ondan boyle sacma sapan* yaziyorum aslinda..
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap