• güncelleme editi: aldığım ürün satış sayfasında an itibariyle 1400 lira fiyat artışı ile "stokta yok" olarak gözüküyor.

    ön özet: vatan'ın sattığı ve parasını aldığı ürünün sipariş onayını 9 gün boyunca (daha da uzayabilir) yapmayıp kart limitini ve paramı gasp etmesi durumu.

    18.05.2020 tarihinde vatanbilgisayar.com adresi üzerinden satın aldığım televizyonun ücreti kesildiği, ilk taksidi dahi hesap kesime yansıdığı halde siparişim site üzerinden hala "onay bekliyor" olarak gözükmekte.

    sitedeki iletişim formu, mail ile bildirim ve rezil kepaze çağrı merkezleri (her aramada sırada bekleyen 54üncü-59uncu kişisiniz) dahil tüm iletişim kanallarına rağmen alınan tek cevap 1 saat beklediğim çağrı merkezinden ürünlerin stokları kontrol ediliyor rutin bir süreç, stok kontrolü sonrası onaylanacaktır" şeklinde.

    bugün de onay gelmemesi halinde yasak ve bayram sonrası siparişimin en erken durum değişimi 27 mayıs'da olacak. kartımdan para çekildikten tam 9 gün sonra.

    üstelik bu veya daha fazla sürenin sonunda siparişimin onaylanmama ihtimali de var

    pandemi sürecinden dolayı kargoya verilmeme, kargoda yaşanacak gecikme tüm bunları anlayışla karşılayabilirim lakin parasını aldıkları malı gönderip göndermeyeceklerini 9 gün boyunca söylememeleri, bu süreç içinde kartımın limitinin yarısını gasp etmelerini, hiçbir şekilde yetkiliyle muhatap bulamamamı anlamıyorum.

    şikayetvar üzerinde yanıtlama oranları %6. ürünü göndermeyeceğiz biz stok olmayan malı sitemizden satıyoruz sipariş iptal edildi bile deseler fiyatı düşükken başka yerden alıcam çünkü doların arttığı, sürekli yeni gümrük vergileri geldiği dönemde her şeyin fiyatı sürekli artıyor. ama paşalar parayı alıp saklanmayı tercih ediyor.

    şikayetvar'da çok farklı ürün çeşitlerinden aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var buradan sipariş verecekseniz öncesinde girip bunları okumanızı öneririm.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap