8 entry daha
  • fox izleyip a haber izleyenleri salak sananlar gibi a haber izleyenler de diyor ki: "fatih portakal'ın 10 lafının dokuzu yalan, bunu izleyip inananda akıl yok. hep yalan söylediği için de rtük'ten ceza almış geçenlerde, çok da iyi olmuş."

    herkes kendi çöplüğünde çok akıllı. foxcu olup da "a haber yarım dolar 3,5 tl" görseline inanıp bir de: bu mallar bu haberlere nasıl inanıyor diyenler inanın a habersever kadar aklınız yok.
    not : portakal spor
    edit : ayrıca a haber değil de gün boyu atv izlemek şeklinde bir yaşam biçimi var. bazı esnaf, ev hanımı vs vatanseverliğinden! ötürü atv'yi hep açık tutuyor. yanlışlıkla fox'u açsa sövüp kapatıyor. atv'deki diğer programlar öyle uçuk ki, akşama haberlere koşulsuz inanacak kıvama getiriyor sizi. örneğin kuruluş osman, ulan koskoca burak özçivit bu saçmalığın içerisinde nasıl yer alabiliyor diye düşünmeden edemedim. dizide ruhani güçler, zikirler, ilahiler... diziyi ilk kez izleyen, bu osman hazreti osman galiba diye düşünür, o kadar zorlama bir din teması işleniyor dizide.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap