5 entry daha
  • tek kelime ile ozetlenecek olursa "vasat" bir yapim. fragmanini izledikten sonra da ayni kaniya varmi$tim ancak kate beckinsale'a guvenip belki vasatin uzerinde bir gerilim olur diye du$unerek gittim, izledim. zaman zaman insani koltuktan ziplatan sahneler olsa da film geneli itibariyle ne oldugunu ve olanlarin nasil sonuclanacagini cok rahat tahmin ettigimiz, en ufak bir supriz barindirmayan yapim. piyasada daha iddiali bir gerilim filmi yoksa gidip izlenebilir, ama beklentileri cok yuksek tutmamak lazim. bu arada senaristlere bir cift sorum olacak;

    --- feci spoiler ---
    - karde$im iyi ho$ ta bu otelde yuzlerce insan oldurulmu$, kasede cekilmi$, bu insanlarin aileleri, tanidiklari yok mu bu olayin pe$inden giden, "noldu bizim mahmut abiye yahu?" diyen bir insan evladi olmaz mi?
    - hatun $ahis olaydan kurtulduktan sonra 911'i arayip yardim istiyor, gorevli ise "biz oraya bir eleman gonderdik zaten" diyor. e gonderdiginiz adamdan saatlerce ses seda cikmami$, telsizine ula$ilamiyor, noldu bu elemana diyerek ba$ka bir ekip gondermez mi? gondermedigi gibi bir de kadina "ugra$tirip durmayin" bizi mealinde ayar vermek nasil bir olaydir?
    --- acaip spoiler ---
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap