678 entry daha
  • bu tip malların akıllarının bir köşesinde hep çok rağbet gören bir adam oldukları düşüncesi yatar. aslında evli olmasa tüm kadınların peşinde koşacağını düşünür, o yüzden bekarlığa hep bir özlemleri vardır. bilmiyor ki boşansa 3 gün sonra kaldığı evi bok götürür 4. gün de açlıktan ölür, gerçi bilmiyor dediğime bakmayın ilkel benliği boşanmak ister ama süperego yaşanacak katastrofinin farkında olduğu olduğu için buna müsaade etmez.
    benzer düşünce yapısı evli kezbanlarda da mevcuttur.

    evi bok götürme süreci ve açlıktan ölme konusunda detaylı olarak bilgilendirme isteyenler oldu, istisnalar tabii ki var ama;
    1) doğduğunuzda her şeyinizi anneniz yapar, evlenene kadar tüm bakımınız annenin sırtındadır.
    2) evlenince bu sorumluklar eşin sırtına yüklenir ve anneden görülen muamele ondan beklenmeye başlar.
    3) ilerleyen yıllarda bir ayrılık yaşanması durumunda temizlik ihalesi bu sefer kız çocuklarına kalır. baba, evin temizliği ve yemek yapma beklentisini kız çocuklara yöneltir.

    durumun böyle olmadığını iddia eden varsa anneleri veya eşlerinden ayrı kaldıklarında 1 hafta sonunda herhangi bir arkadaş veya yakınını eve çağırıp obejktif bir durum değerlendirmesi talep etsin.
    kadın veya erkek fark etmez, bir mani yoksa eğer insan kendi yemeğini pişirebilmeli, kendi temizliğini yapabilmeli ama bizdeki evlilikler zamanla angaryalar bütününe dönüşüyor.
    tüm bunlara karşılık erkeğin sırtında da anlamsız bir şekilde yeteri kadar para kazanma yükümlülüğü vardır, bu yük o kadar ağırdır ki hiçbir zaman eş ve eşin ailesini memnun etmez. tüm fiziksel işler erkekten beklenir çünkü o erkektir ve bunları yapmak zorundadır aksi takdirde eziktir, sümsüktür.

    önemli not: oğlum kadın sanıp yürümeyin sabah sabah midem bulandı. 37 yaşında adamım ben sıçarım ağzınıza.
1297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap