561 entry daha
  • iq testi gibi bir şey.

    hani köpek eğitirsiniz, önüne mama koyarsınız, zeki ve eğitilebilir bir köpeğin o mamayı yememesini sağlayabilirsiniz, komut verdiğinizde ise köpek mamayı yer.

    köpek ırklarında bazı gerizekalı orospu çocuğu köpekler vardır ki bunlar laftan anlamaz, eğitilemez, sabırsızdır, beyinsizdir, elli kere gösterdiğin şeyi anlamaz, sen kafanı çevirir çevirmez tam şark kurnazı bir götveren gibi mamayı yer ve senin anlamadığını zanneder bu amcık ağız. disipline edemezsiniz, yerinde duramaz, laftan anlamaz.

    bir de bazı köpek ırkları vardır ki hayran olursunuz, eğitimi kolaydır, bir şeyi yapmaması gerektiğini bilir, sessizce komut bekler, havlamaz, mamayı yedirtmediğiniz zaman uluya uluya ağlamaz, mamayı izlerken ağzından iki litre salya akıtmaz, dur dersin durur, bir şeyin yanlış olduğunu şak diye anlar.

    köpek aptal bir ırka mensupsa, bununla yapılabilecekler kısıtlıdır, mal mal ortada gezer bu faydasız amın oğlu köpek, parka götürürsün geri dönmez istemez, çıldırır ipini çekiştirir vesaire tam bir amcık hoşafıdır. çok var bunlardan etrafta, sokaklarda, parklarda falan. akıllı bir köpek ırkının da eğitimini veremezsen ya da yarım yamalak verirsen, bu aptal çomarlar gibi olur, ummadığın aptal hareketlerde bulunabilir, şaşırtır. ulan dersin hani ne güzel öğretmiştim ben sana, dur deyince duracaktın, gel deyince gelecektin, ne oldu, aptal aptal suratınıza bakar kalitesiz piç, yerde bulduğun bokla oynama dersin, oynar çünkü aptaldır, elli kere dersin gene yerde bok bulunca koşturur boka, ağzını yüzünü boka bular bu orospu çocuğu.

    kendisine hakim olamayan eğitimsiz bu aptal köpeklerin tamamının amına koyayım. hem zeka hem de eğitim olunca ise tadından yenmez bu köpekler.
147 entry daha
hesabın var mı? giriş yap