39911 entry daha
  • (bkz: #107880962)

    cevap verdiğini iddia eden ama içinde hiçbir cevap olmadan beşiktaş'a karşı başka başka iddialar ile suçlamalar yapan enteresan yazarı gösteren takımımızdır.

    bir de "dandirik camialar" diye giydirmeye çalışmış yine. mantık olarak, saldırı gelmeden konuşmam diyen ama ilk etapta durduk yere twitter üzerindeki paylaşımları buraya taşıyan birisinin sözü ne kadar doğru ise "dandirik camialar" sözü de o kadar doğru olmalıdır. bir de "sürekli g.t etmek zorunda kalıyoruz" falan demiş. sana sataşan olmadan buraya yazan sensin. sonra senin yazdığına karşılık yazılar yazılıyor. senin yazılarında buradaki somut iddialara bir cevap olmadığı gibi, kendi yazdıklarında da sürekli "gelip buraya ağar diye ötecekler" tarzı bir üslup takınıyorsun ama sorsan g.t ediyorsundur. tabi ki ya.

    peki o zaman, başlayalım.

    ilk olarak kapı gibi orada duran gerçek neymiş? semra özal bizzat malatyaspor'a "beşiktaş'a yenilin." diye mesaj göndermiş. evet, bir de bu mesajın whatsapp kayıtlarından tut, görüntülerine kadar her şey ortadaymış.. falan diyeceğim sanılmadı umarım.

    bu mesajın kaynağı, kan davası yüzünden cinayet işleyip hapse giren ve daha sonrasında hapisten çıkınca kabadayılığa merak saran ve ayrıca avrupa'da da 2.5 ton malla yakalanan ünlü bir mafya babasının gazetelere verdiği demeçtedir. (not: aynı kişinin meşhur kabadayı dündar kılıç'ın kendisine bir konuda "biz çekiliyoruz sen varsan" dediği gibi bir iddiası da mevcut.) o kadar "kapı gibi" iddialar yani. sözlükte de daha öncesinde tartışılmış ve en detaylı açıklamalar ile bir dostumuz tarafından (bkz: #90124482) şu şekilde en ince ayrıntısına kadar incelemesi yapılmış. zaten fazlasıyla her şeyi yazdığı için üzerine söylenecek pek fazla söz yok. ağzına sağlık. bu arkadaşlar teker teker en aşağı 10 defa o yazıyı hazmede hazmede okumalılar.

    yalnız işin en vahim tarafı şudur, böyle bir demeci kapı gibi görenler vakti zamanında hakan şükür tarafından malum birisinin hangi başarılarda katkısının olduğu hakkında atılmış olan tweeti görünce neler söyleyeceğini inanılmaz merak ediyorum. vakti gelince bazı gerçeklerin açığa çıkacağı beyanlarını nasıl görmezden gelecekler onu düşünüyorum. eski yöneticileri altaylı tarafından geçmişte televizyonda milyonlar önünde edilen "fg'nin eli gs'nin üzerindedir." gibi dünyanın en açık cümlesi hakkında neler uyduracaklarını merak ediyorum. artık hangisi daha "kapı gibi" gerçeklerdir? onu dünyanın en subjektif karakteri bile inkar edemez zaten.

    işin bir diğer yanı da "ulan samet aybaba'nın yazdığı kitabın kapağında bile özal'lar var." cümlesidir.

    bunu acaba yanlış mı görüyorum diye tekrar tekrar baştan okudum. ve emin oldum. doğru. böyle tarihi bir cümle sarf edilmiş. gerçekten.

    ya, şu cümle o kadar inanılmaz ki.. bak, o kadar inanılmaz ki. hakikaten pes artık ya. 2016 senesinin sonunda türkiye'yi kasıp kavuran birtakım görüntülerden ve tarihi beyanlardan haberi yok demek ki bunların. çünkü, bir fotoğraftan bin senaryo çıkaranlar apaçık derecede binbir veriden nasıl sonuçlar çıkarırlar? orası vicdanlara kalmış bir mevzu.

    kapı gibi sonuçta. birincil ağızlar, birincil kişiler, birincil veriler. kapı gibi.
16423 entry daha
hesabın var mı? giriş yap