11400 entry daha
  • ne zaman alışveriş yapsam beni pişman eden umursamaz, reklamdan başka bir halt yapmayan berbat bir alışveriş sitesi.

    efendim bu siteden 600 tl değerinde epson l386 yazıcı aldım, adamlar bana 150 tl değerinde hpnin en düşük modelini gönderdi. geri yolladım 1 ay para iadesi yapmadılar.

    sinema bileti aldım 4 tane kod gönderdiler, gişede rezil oldum, hepsi boş çıktı. parayı da iade etmediler. hediye çeki verdiler, o çekle aldığım fotoğraf kağıtları 1 ayda geldi.

    aynı gün kargo diye 1200 tl değerinde elektrik süpürgesi aldım 2 ay sonra gönderdiler.

    aynı gün kargo diye n95 maske aldım, 10 gündür göndermelerini bekliyorum.

    bir pislikleri de anında fatura kesmeleri ve sözlerinde durmadıklarında siparişi iptal etmemeleri. n11 olsun gittigidiyor olsun trendyol olsun hiçbirinde böyle bir saçmalık yaşamadım. hatta adamlar sen onaylamadan paranı satıcıya aktarmıyorlar. istediğin zaman siparişini iptal edebiliyorsun. ürün söz verilen kargo zamanına kadar kargoya verilmezse direk siparişi iptal ediyorlar. ayrıca satıcıyla direk iletişime geçme imkanınız var ve 'tüm' yorumlar açıkça yayınlanıyor.

    hepsiburada'da ise tek maksat paranıza çökmek. paranızı aldıktan sonra işleri bitiyor, size sadece ızdırap çekmesi kalıyor. asla sorununuzu çözmüyorlar. satıcılarla asla iletişime geçirmiyorlar ve yapılan kötü yorumlar kesinlikle yayınlanmıyor!!!!

    heryerde de reklamları var, şaka gibi. reklama harcayacağınız parayı hizmetlerinizi iyileştirmeye harcamanızı tavsiye ederim.

    hepsiburada uzak durulması gereken ve işini çok ama çok kötü yapan bir firma. sinirleriniz sağlığı için uzak durun.

    edit: neden yine de burayı tercih ettin diyenlere : ilk 2si aynı siparişti. elektrik süpürgesini eşim buradan almış, bilmiyordum. n95'i arkadaşım almıştı. fiyat iyiydi, satıcısı hepsiburada değildi ve yüzde 99 başarı oranı olan bir satıcıydı.
4712 entry daha
hesabın var mı? giriş yap