31 entry daha
  • gösterime girdikten sonra en geç altı ay sonra ulusal kanalların birinde bol reklamlı ve bol sansürlü sekilde izleyebileceğimiz film. eğer altı ay bekleyemiyorsanız filmin sadece ilk yarım saatini izlemeniz yeterli olacaktır. yani "grup seks" sahnesini izledikten sonra sinemayı gönül rahatlığı ile terk edebilirsiniz. çünkü filmdeki en iyi sahneler ilk yarım saat içerisinde gerçekleşiyor. tıpkı en son gösterime giren james bond filminde olduğu gibi...

    filmde karın doyurucu bir tane diyalog yok. senaryoda yakın zamandaki diğer yerli filmlerde olduğunun aksine kopukluk yoktu. çok düzgün, lineer giden basit bir senaryo var. senaryodaki bazı kopuklukların sonradan alçı ile kapandığını görünüyor ama lineerliği bozmadığı için şükür ediyoruz.

    mesela filmin hem eğlendirici hem de öğretici yanlarını bulunması lazım değil mi? filmin bir yerine öyle denk geliyor ki kahramanımız uyuşturucu zehiri hakkında ders vermek zorunda kalıyor. (çok da iyi yapıyor.) rivayet edildiğinin aksine bana bu senaryo 5 günde yazılmış gibi geldi çünkü işsiz herhangi bir üniversite mezunu bu senaryo yu 5 haftada yazardı. diyaloglarıyla beraber.

    ama hakkını yememek lazım kamyon kovalama sahnesine verilen emeğe saygı duyuyorum ve sözümü bitiyorum:

    olan zenciye oldu...
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap