159823 entry daha
  • oğlumun ayağı nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde küçücük bir çizik şekilde kesilmiş ama kanaması durmayınca veterinere götürmek istedim. çevre semtlerdeki hiçbir veteriner cinsinden anlamıyor; “ bu gibi egzotik hayvanlara bakamıyoruz” gibi şeyler söylediler.
    neyse internetten araştırdım ve evime 25 km uzaklıkta bir veterinere götürdüm laser tedavisi uyguladı ve birkaç antibiyotik ve vitaminlerle beni uğurladılar. enfeksiyon oluştuğu için birkaç gün riskliymiş her şey olabilir gibi bir şey söylemesiyle boğazımın düğümlenmesi bir oldu. eve gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti, şu anda uyuyamıyorum on dakikada bir bakıyorum yürümesinde biraz düzelme olsa da halen ayağı sıcak yani enfeksiyon devam ediyor ve ben ölmesinden çok korkuyorum. sanırım ramazan boyunca toplam ettiğim duanın birkaç katını bugün etmişimdir.

    bugün şunu anladım ki ben sandığım kadar güçlü ve soğukkanlı değilmişim. bu nedenle anne olmaya da elverişli değilim; çünkü evladımın parmağı kanasa sanırım ben ondan önce hastanelik olurum ve her ikimizi de tehlikeye atabilirim bugün farkettim. bekar olmam ve bu yaştan sonra çocuk yapamayacağım öngörüsüyle koruyucu aile olmayı planlarken başıma gelen bu olay sonrasında inanılmaz üzgünüm ve ne yapacağımı bilmiyorum..
114204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap