6 entry daha
  • başta jeffrey epstein, o. j. simpson davaları olmak üzere abd’deki en pis davaların bir numaralı ceza avukatlarından, bill clinton ve donald trump 'ın azillerine falan karşı çıkan harvard üniversitesinin ex hukuk profesörü alan dershowitz, bu sefer baltayı taşa vurmuş olabilir.

    netflix'te yayımlanan jeffrey epstein filthy rich adlı belgeselde (1.s:b4), virginia roberts giuffre adlı bir kızın henüz 18 yaşındayken jeffrey epstein tarafından alan dershowitz'e fuhuş amacıyla verildiği iddiasına alan dershowitz'in cevabı şu oldu:
    "sizi temin ederim ki virginia roberts'la asla cinsel ilişkiye girmedim. size şunu kategorik olarak söylememe izin verin: hayatımda asla reşit olmayan biriyle cinsel ilişkiye girmedim. hatta kendim reşit değilken bile reşit olmayan bir kızla ilişkiye girmedim. jeffrey epstein'le ilişkisi olan biriyle asla cinsel ilişkiye girmedim."

    ve ardından daha da iddialı bir şekilde devam etti:
    "virginia roberts'a meydan okuyorum; gelsin ve sizin programınıza çıkıp kameraya bakarak şu cümleleri söylesin: 'alan dershowitz'ü benimle altı ya da yedi sefer cinsel ilişkiye girmekle suçluyorum.' virginia roberts beni kamuoyunun önünde itham etmekten kaçınıyor. bu yüzden rica ediyorum beni bu programda suçlasın. hadi görelim bakalım."

    dedi ve kamera, yakın çekim planda virginia roberts'ın yüzüne odaklandı ve kız tam da profesörün sıkıyorsa söyle dediği cümleyi kurdu:
    "alan dershowitz'le birçok kez birlikte oldum. hatırlayabildiğim kadarıyla en az altı kez."
    ve sözlerine devam etti: "jeffrey epstein tarafından alan dershowitz'e fuhuş amacıyla sunuldum. epstesin, esasında beni zorlayarak onunla cinsel ilişkiye girmemi sağladı. her seferinde epstein veya ghislaine maxwell'in isteğiyle birilerine sunuluyordum. alan dershowitz beimle ilişkisi olduğunu reddediyor. ikimizden biri doğruyu mu söylüyor? evet. o kişi ben miyim? evet."

    şu an her ikisi de birbirine iftira davası açmış. ama kimin doğruyu söylediği bal gibi ortada. nerde bir vukuat, orda mutlaka bir avukat!
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap