3042 entry daha
  • iflah olmaz bir akp'li nasıl oluyor ?

    iflah olmaz demek, sürekli aynı şeyleri yapmak demek..yani sozkonusu sezen aksu ise ;

    ajda pekkan, ibrahim tatlıses,bülent ersoy, hülya koçyiğit, demet akalın, seda sayan,sibel can,zerrin özer, orhan gencebay ,mustafa sandal, mustafa ceceli ve daha birsuru isim gibi sürekli saray toplantılarında,kahvaltılarında,iftarlarinda hükümet ve eşleriyle boy boy fotoğrafları mi var bu kadının?

    sürekli iflah olmaz bir şekilde hükümeti öven demeçleri mi var?

    surekli iflah olmaz bir şekilde belediye konserlerinden nemalanmak için yalakalık mi yapmış?

    surekli iflah olmaz bir biçimde trt de programlar yapmak için tayyyip erdoğan'a methiyeler mi düzmüş?

    arkadaş...araştır, varsa çıkart göster..burda öyle salla salla vur duvara yapma..

    nedir olay?
    1 (bir) kere , 10 (on) sene önce , yeni anayasa için evet demiş..daha demokratik bir anayasa umudu taşımış..senden benden daha farklı bir gözle bakmış, kendisi için en önemli ülke sorunu olan kürt meselesinin,terörün bitmesi için beklenti içine girmiş..evet demiş..sonrasında hiçbir yerde hiçbir şekilde akp-hukumet için müspet veya menfi bir beyanda bulunmamış..bu mu "iflah olmaz akp'lilik"...

    yetmez ama evet diyen onlarca kişi var..halil ergün, lale mansur, adalet ağaoğlu, cemil ipekçi, yılmaz erdoğan, sinan çetin, reha muhtar, kenan ışık, deniz türkali, hale soygazi, bulut aras, rojin, orhan pamuk,gülten kaya, mehmet ali birand, ishak alaton vs vs..

    lan oğlum sezen aksu'dan ne istiyorsunuz? nedir derdiniz..amacınız nedir..ozellikle sezen aksu üzerinden sürekli mevzu yapılmasının mantığı nedir?.gidin şu yukarıdakilerin başlıklarına yazın azıcık..

    sevgisini ,saygısını yazanlari görünce mi delleniyosunuz, anlamıyorum ki? halâ bu kadar sevilip değer görmesine mi katlanamiyorsunuz? kıskanıyor musunuz ?övgü dolu entry'ler girilince dur ben de araya yetmez ama evet kaktırayım da zevke geleyim diye mi düşünüyorsunuz..olayınız nedir ?

    gidin kininizi yıllarca tayyip erdoğan yalakalaginin alâsini yapan ibrahim tatlıses, orhan gencebay, ajda pekkan, seda sayan başlıklarına falan kusun..amacınız gerçekten tepki gostermekse ,onlara tepki gösterin..kabak tadı verdiniz..

    sezen aksudan yetmez ama evet aciklamasi

    edit: ne sezen aksu'ymuş arkadaş..kadın ülkenin en önemli yön belirleyicisiymiş de haberimiz yokmuş ahahahaha..valla pes..

    edit2: altta yazanların, bana mesaj atanların anlamadığı şu..tekrar ediyorum..neden illâ sezen aksu'nun evet'i..neden o konuşuluyor , ısrarla ve hınçla gündeme getiriliyor..benim olayım bu..neden halil ergün'un veya hale soygazi'nin evet'i konuşulmuyor, neden ajda pekkan'in yalakaligi gündeme gelmiyor..bu başlıkta ,zırt pırt "yetmez ama evet" yazanlardan tatmin edici bir cevap bekliyorum..

    edit3: bakınız meselaaa, sozluk ahalisinin enn sevdiği isim barış manco ,fetö'yü anlatiyor hatta ve hatta tayyip erdoğan konuşuyor , fetö ve barış manço seyirciler arasında huşu içinde dinliyor
    peki, sözlükte yere göğe sigdirilamayan cem karaca'ya bakalım..fetö ' den nasıl bahsetmiş.. ve ardından fetö de cem karaca'dan bahsediyor, hatta nasıl da kucaklastiklarini anlatiyor
    hmm..süperstar ajda pekkan peki? başlığına bakıyorum herkes estetiklerinden güzelliğinden bahsetmiş..ama kendisi tayyip bey'i bakın nasıl yağlayıp ballamış
    hadi biraz da bunları konuşun , elestirin..ama yoook, varsa yoksa sezen aksu, başkaları olunca tısssss...omo onloron hoklo soboploro vordor..
1630 entry daha
hesabın var mı? giriş yap