2 entry daha
  • fiyat ve okuduğum iyi performans yorumlarına bakarak, aşağıdaki teknik özelliklere sahip modelini sipariş verdiğim bilgisayar.

    huawei matebook d 14, core i7, 14 ınch, 512gb ssd, 16gb ram, 10th generation, space grey.

    ürünü kullandıktan bir süre sonra performans yorumu için bu entry editlenecektir.

    edit: bilgisayar tasarim yonunden fazlasiyla zarif. klavyede yer alan acilabilir ve kapanabilir isiklandirmasi hosuma giden detaylardan biri. satin almadan once klavyeye gomulu kamera icin olumsuz yorumlar okusam da, soylendigi kadar kotu olmadigini belirtebilirim. islemci performansinin ise ne kadar iyi oldugunu ozelliklerine bakarak tahmin edebilirsiniz. bugune kadar kullandigim bilgisayarlara oyun yuklemedigimden, bu performansi hakkinda yorum yapamayacagim. hizli sarj ozelligi ve guc koruma modunda 11.5 saatlik kullanim performansi ise beni fazlasiyla sasirtan, iyi ki almisim dedigim en iyi ozelliklerinden. urun hakkinda detayli soru sormak isteyen yazarlar mesaj kutumu yesillendirebilir.

    zorunlu edit: bircok yazardan fan sesiyle ilgili mesaj aldim. urunu almadan once ben de bu konuyla ilgili fazlasiyla yorum okumustum fakat bugune kadar herhangi bir problem yasamadim.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap