2425 entry daha
  • başta amerikan ve ingiliz savas filmleri olmak üzere bütün filmlerde istisnasız olarak kötü,zorba,insanları suçsuz yere öldüren biri olarak anlatılan zamanının en büyük diktatorudur.

    bahsedilen tüm kötü sıfatları hak ediyor,buraya kadar hiçbir sorun yok.ancak,bu filmi çekenler,hitler'e karşı savasanlarin kendilerini sütten çıkma ak kasiklarmis gibi aksettirmeleri,objektif olmamaları işin rengini değiştiriyor.

    be amina kodumun ingiliz ve amerikan başkanları,sizler değil misiniz osmanlı imparatorluğunu paramparça etmek için elinizden geleni ardıniza koymayan,kendinize ait olmayan toprakları savaşarak işgal eden,barış getireceğiz diye ortadoğu'da terör estiren,sömürgecilik için onlarca insanın hakkına ve canına kast eden bre reziller!

    adolf hitler başlı başına kötü niyetli ve yaptığı caniliklerin savunulacak yani yoksa,ingiltere ,fransa ,amerika birleşik devletleri rusya çin ve diger büyük devletler de en az hitler kadar kotu ve acımasız devletlerdir.

    o yüzden filmlerinizde,yapimlarinizda yiyorsa objektif olun da kendi yediğiniz haltlari da yapın.tamamen algı manipulasyonu yaptığınız hileleri ben yemiyorum.

    sözün özü ,büyük devletlerin hepsinin benim gözümde hitlerden kalır hiçbir yanı yok.
1281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap