110 entry daha
  • rte'nin dunku yurda seslenis'inde buna da deginmesi gerekirdi. 30 yil once 500.000 kisi toplaniyordu isci bayraminda, bugun 200 kisi toplansa atiyoruz gaz bombalarini uzerine.

    rezaletin en basarili duzenlenisini gordum bugun. once olayin en aptal noktalarindan baslayacagim. kardesim insanlari sefil etmeye ne hakkiniz var trafigi kapayarak veya kontrollu gecis yaparak. 1 tane komunist gosterin bana bugun taksim'deki mitinge veya kadikoy'deki mitinge arabayla gidecek? 1 tane bulun ya. anadolu-avrupa gecisi bir cehennem. avrupa-anadolu gecisinde trafik yok ama gececek arac da yok. uskudar'a vapur, tekne calismiyor. kadikoy'u zaten gectim. e ulan insanlar islerine nasil gidecekler? tum dunyada 1 mayis tatil, turkiye'de 1 mayis cehennem. bunu cehennem haline getiren de valilik (ki yonetimin emirerligidir) ve polis. helal olsun istanbul'u dunya kenti yapiyorlar. size guvenende kabahat.

    gelelim yasadiklarima. ortakoy'den besiktas'a sakin bir ilkbahar sabahi yuruyusu yaptiktan sonra bir geldim besiktas'a vapur yok, tekne yok. iyi hadi hos derken sloganlar geldi uskudar vapurlarinin oradan. yasasin 1 mayis, kahrolsun akp emperyalizmi gibi vs. ama tasinlik yoktu. sonrasinda 6 tane saydim gaz bombalarini. eni konu 200 kisiye. ulan noluyor gazdan kacayim diyemeden ruzgar gazi bizden daha hizli getirdi. 5-10 dakikalik aglama ve nefes darligindan sonra tansas'a dogru yuruyup taksiye binme umudu tasiyan ben bu sefer barbaros'ta atilan gazi soludum bir guzel. bu da yetmedi trafik kesildi. arkasindan 60 yasinda bir teyzeye copla vurdu polis. arkasindan kolunda oglu oldugunu tahmin ettigim kisi de polisle tartisti. bir polis gordum yuzunde gaz maskesi vardi ve maskenin ustu kanrevandi. bunlar gercekten utanc verici goruntuler. turkiye'ye, turkiye'mize yakismiyor. valilik ve emniyet mudurlugu'ne icisleri bakanligindan ne emirler verildi bilmiyorum ama bu utanci hicbir sebep aciklayamaz.

    acikca soyluyorum. 1 mayis'ta 300.000 kisi toplansa ve kontrol edilseler, asla ve asla polisin ve valiligin yaptigi kadar zarar veremezler istanbul'a. bu yasananlarin en buyuk sebebi korku. 200 kisiden korkup tum istanbul'i felc etmeye kimsenin hakki yok. iscilerin bayramini tum istanbul'daki calisanlara cehennem etmeye kimsenin hakki yok. iscinin hakkidir bayramini kutlamak. yilda 1 gun bile olsa birakin isci kendi gununu kafasi yarilmadan, biber gazindan nefessiz kalmadan kutlasin. bunu da mi cok goruyorsunuz vre vicdansizlar. o isciler gece gunduz calisip bu ulkenin tasini topragini isliyor, bu ulkeye bir ek katmaya calisiyorlar. elhamdulillah muslumanim demekle olmuyor, kul hakki nedir onu bile bilmiyorsunuz siz. onlarin yatacaklari yer var ama sizin yeriniz nice olacak merak ediyorum.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap