2 entry daha
  • evet saçmalar bu arkadaş sıklıkla ama süper muhabbetler çevirebilirsiniz kendisiyle zira her konu hakkında az da olsa bir bilgisi vardır, sürekli farklı insanlar tanımak ve onlarla konuşmaktan her halde. hiç bir zaman hayata geçirmediği uçuk, ilginç fikirleri vardır, sırf dinlemek bile eğlencelidir ama. tüyleri diken diken etme kabiliyetine sahip bir gülüşü vardır, o gülerken insanların epey dumur bir şekilde bakakaldıklarına şahit oldum, öyle bir şey işte..
    sanırım dükkandan tek aldığım şey 3 sene önce aldığım bir pantolondu, böyle ilginç kıyafetler var ama günlük hayatta giyilecek bir şey bulamıyorum bir türlü. ohh jim haftada bir bizlere ufak bir defile sunarak nedense benim hiç farkedemediğim türlü türlü elbise çıkartır ortaya, helal olsun.
    henüz kahve ve sahlepten başka ağza konulmaya değer bir şey bulamadım bu mekanda. koltukları gıcırdıyor ayrıca. bir de gözümü siken loş bir ışığı var, ama mum ışığında idare eder. gidip yatmalık veya sakin arkadaş grubuyla muhabbet etmelik bir yer. yaygaradan pek hoşlanmamakta çünkü sahip bey.
    kısaca seviyorum ben burayı.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap