6 entry daha
  • bazi ozel durumlarda, o isyerinde gercekten kisisel bir isi olabilir sevgili kisisinin, hatta devamli oraya gelmek durumunda da olabilir. bu gibi durumlarda kaniksanir gelisler tabii, olaganlasir..

    sozkonusu olan kisisel ekonomik davalarin halledildigi "isyerleri" oldugu kadar, daha siklikla kastedilen okullar, kurslar, birseylerin ogrenildigi ve/veya bir aktivitenin yapildigi yerler olmaktadir. bunun sonucunda, bir cesit mesafe koruma ihtiyaci da dogabilir bir sekilde, "isyeri" ortamindan kaynaklanan, kisisel alana saygi geregi ile. enteresandir.

    tabii bu yukarda verilen ornekler aslinda oldukca postmodern birtakim durumlardir; normalde sevgilinin is yerine gelmesi genellikle "disardan ister istemez tatli bir kontrole (?) gelmis bulunan sevgilinin (veya aile bireyinin) diger kisinin icinde yarattigi, orada calisiyor olmaktan kaynaklanan sistemle o an icin yuzeysel de olsa (durumu idareten) paralel olma gerekliliginin getirdigi ic direnis/ catisma duygusu" temasini akla getirir*; yani birisine sorsaniz sokakta, 100 kisiden 95'i boyle birseyler soyleyecektir (biraz daha basit halini soylerler tabii "heyecanlanirim ama heyecanlanmamam gereken bir yerdeyimdir onun sikintisini yasarim" gibi birseyler mesela..) bak emin ol. ama ben diger 5'tenim. yasasin diger 5'ler.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap