54 entry daha
  • lütfen tekne almadan önce ne istediğinizi bilin ne istediğinizi öğrenip öyle tekne alın. teknelerin sağına soluna sürekli akü, vida,ışık, tv, kontraplak vs gibi abuk subuk şeyler ekleyerek teknelerinizi ağırlaştırmayın. mühendisliği ağırlığı iyi yapılmış bir teknenin ekstra modifikasyona ihtiyacı yoktur. bazı tekneler seyir yapmak bazıları sürat yapmak bazıları demirleyip üzerinde keyif yapmak için tasarlanmıştır. teknenizi eve çevirmek istiyorsanız buna uygun bir tekne almanızı öneririm. süratli hafif ve çevik bir balık tutma teknesine abuk subuk aletler ile abuk subuk enerji kaynakları ile donatım karavana çevirmek istemenizi anlıyorum ama böyle bir motivasyonunuz var ise lütfen buna uygun bir tekne seçin. tekneye deniz ile, seyir ile, seyir güvenliği ile ilgisi olmayan donanımlar iliştirmek çok karacı bir hareket tıpkı sportif ya da çıplak bir motor alıp onu bardak tutacaklı teypli klimalı arabaya çevirmeye çalışan arabacı motosiklet sürücülerinden olmayın. bırakın tekne ne için üretildiyse onu yapsın.

    tekneyi sadece karada mağazada görüp almayın. tekne denizde görülmeden alınmaz. seyir videolarını izleyin mümkünse sert havada nasıl gittiğine bakın. promosyon videolarındaki o çarşaf gibi denizi sadece yazlık sitelerdeki çok erken kalkan amcaların görebildiği bir şey genelde deniz dalgalı olur bunu unutmayın.

    tekne almadan önce bu tekneyi nereye bağlayacağınızı ya da römork ile at çek yapacaksanız karadayken nerede tutacağınızı planlayın.

    tekneler arabalar gibi değildir durduk yerde müthiş değer kaybederler ikinci elini düşünerek tekne almayın. yatırım gibi düşünerek tekne almayın

    tekneler sürekli ihtimama gösterilmesi ilgilenilmesi gereken nazlı şeylerdir bir ağacın altına park edip 3456 yıl kullanmadığınız arabanız gibi köşede unutulması durumunda büyük masraf çıkartacaklardır.

    tekneler işletme maliyeti yüksek nesnelerdir elbette yakıtı içerler ooo benim clio o pararaya şu kadar km yapar insanıysanız sakın tekne almayın.

    tekne iş için para kazanmak için kullanılsa bile çoğunlukla bir zevk bir keyif aracıdır lütfen çirkin eğlencesiz sıkıcı gri toyotanız ile tekneleri bir tutmayın.

    her bütçeye , ihtiyaca ve bünyeye göre mutlaka bir tekne olabildiğini doğru seçimi yaparsanız teknenizin sizi inanılmaz mutlu edeceğini aksi takdirde satana kadar başınızı ağrıtma potansiyelini asla unutmayın. doğru tekne ömrünüzü uzatmasa da onu çok daha kaliteli hale getirir.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap