6 entry daha
  • kostas sloukas'ın olympiakos'la anlaştığı haberleri geldi. obradoviç ile en kısa zamanda görüşüleceği konuşuluyor. obra yoksa sloukas'ın olmayacağını biliyoruz. lauvergne'de gitti. vesely muhtemelen kalır, geçen sene neredeyse hiç oynamadı, şu anda piyasaya çıksa muhtemelen bu kontratı bulamaz. datome için milano'nun ciddi ilgisi vardı.de colo içinsepek haber çıkmıyor. fenerbahçe için obra'yı bekliyoruz.

    efes'te neredeyse hiç haber yok. ryan brokehoff haberleri çıktı ama o kadar.

    zalgiris steve vasturia'yı ile anlaşmış. vasturia almanya'da geçen sene çok dikkat çeken bir oyuncuydu. onlarda bütçe düşürecekler bazı oyuncuları kaybedecekler. jock landale'in nba yapma ihtimali var, onlarda yapılanmak için süreci bekliyor. ama vasturia iyi transfer.

    olimpia milano bu sene piyasayı sallıyor. kyle hines'ı getirdiler. hines kadar sinir bozan bir herif yok. 1.98 boyunda ve dedektif gadget gibi kolları uzuyor. 2.10 boyunda olmanız boxout etmeniz pek önemli değil çünkü o kolunu birşekilde sokuyor. ayrıca herkesi savubabiliyor. bunun yanında takım içindeki saygınlığı çok yüksek. guard rotasyonunu delaney'in arkasına kevin punter'ı koyarak messina oyun şeklini çok hızlı değiştieceğini gösterdi. larlin/micic performansı modern basketbolun euroleague'e de geldiğini gösterdi. bu sene delaney/punter ile orada sıkıntı yaşama ihtimalini azaltıyor. tabi ikisi bir larkin vey mike james etmiyor ama yine de milano'yu bi üst seviyeye çıkartacaktır.

    cska'nın geçen senenin başından planı belliydi, koufos'u 1 seneliğine adaptasyon sürecinde kullandılar ve bu sene asıl hedefleri olan milutinov'u getirdiler. şu anda hiçbir eksikleri yok ve önümüzdeki sene için yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biriler. strelnieks, ron baker, kulagin ve hines takımdan ayrıldı. oraları nasıl dolduracaklar merak ediyorum. gerçi mike james/will clyburn/milutinov üçgeni arkalarında darrun hilliard, voigtmann ve sant-roos iyi bir bench. sant-roos'u tutacaklar herhalde. clyburn yokken fena değildi.

    maccabi zizic ile ilgileniyor. onlarda önümüzdeki sene deni avdija'yı kaybedecekler. takımda avrupalı genç bir oyuncu tutmak her zaman takımı çekiciliğini artırır. ayrıca lorenzo brown ve sam dekker ile de ilgileniyorlar. sam dekker geçen sene lokomotive kuban'da çok iyiydi. daha fazla ilgi çekmeli.

    asvel norris cole ve yabusele ile imzaladı. asvel'de the maledon'u kaybedecek bu sene strazel'i daha aktif kullanacaklardır.
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap