569 entry daha
  • bu kadın hiç 2007 yılında harry potter ve ölüm yadigârları kitabı yayınlandıktan sonra albus dumbledore'un aslında eşcinsel bir karakter olduğunu, söz konusu kitaptaki gellert grindelwald'a aşık olduğunu falan açıklamayacaktı.

    o gün bugündür heteroseksüel bir insan olarak dünya üzerindeki en büyük ve en doğrucu lgbti savunucusu falan olması bekleniyor. istenildiği gibi bir destekçi olmayabileceği anlaşıldıkça da ; "çocukluğumuzu öldürdün, sana olan saygımızı bitirdin, yazdığın kitapları, yarattığın dünyayı bok ettin, kendini rezil ettin, sus artık, yeter" diye linç yiyor. kadın ; "ok, ben lgbt mensubu insanları sonuna kadar destekliyorum ama bireysel olarak cinsiyet denen kavramın da reddedilemeyecek bir gerçeklik olduğunu düşünüyorum" diyemiyor. lgbti hareketi içinde kendince doğru olmadığını düşündüğü bir takım söylemlerle ilgili en ufak bir fikir bile belirtemeyecek bir noktaya itiliyor. mutlaka ve mutlaka, kayıtsız şartsız lgbti savunucusu olması isteniyor. donald trump hakkında demediğini bırakmazken en süper ve aydın yazar oluyor, "erkeklik/kadınlık gibi kavramlar yoktur, hepsi öğretilmiş şeylerdir, artık olması gereken cinsiyetsiz bir dünyadır" gibi söylemlere "ben öyle düşünmüyorum, erkek ve kadın denen cinsiyetler vardır, bunu söylemek nefret yaymak değildir" deyince en büyük yobaz, faşist, terf ve çocukluk hayallerinin katili oluyor.

    peki dünden beri kendisini linç manyağı yapan yüz binlerce insanın kaçı kendi hayatlarında gerçekten samimi ve %100 doğru? kaç tanesi gündelik hayatlarında transseksüel insanlarla gerçekten 'muhatap olmak' ya da birliktelik yaşamak istiyor? kaç tanesi hayatlarını transseksüel insanlarla birleştiriyor? kaç tanesinin sosyal çevrelerinde bir transseksüel tanıdıkları var? kaç tanesi sosyal hayatlarında yanlarında bir transseksüel arkadaşla gezip tozuyor? transseksüel olmayı geçtim, kaç tane feminen gay erkek en başta kendi mahallesinin mensupları tarafından dışlanıp, ayrımcılığa maruz kalıyor? lgbt mensubu erkeklerin kaç tanesi "feminen arkadaşlara saygım var ama ilgim yok" diyerek "kadın gibi" gördükleri erkeklerden uzak durup "erkek gibi" olanlarıyla cinsel ve duygusal bir birliktelik yaşamak istediklerini özellikle belirtiyor? ("karı gibi (!)" erkekle takılacaklarsa neden erkeklerden hoşlanıyorlar zira, değil mi? madem erkeklerden hoşlanıyorlar, o zaman mantık olarak "erkek gibi" erkeklerle birliktelik yaşamak isteyecekler. kadınsı erkeklerle takılanlar gizli gaydir, gay değil g.tçüdür, kadın bulamayınca kadınsı erkeklerle takılan, böylece akıllarınca heteroseksüel kalmaya devam eden korkak eziklerdir vs vs).

    başta lgbt topluluğu "cinsiyet" kavramını bu kadar keskin hatlarla ayırıp ait oldukları cinsiyetin, hatları çok keskin bir şekilde çizilmiş belirli mensuplarıyla birlikte olmak isterken başkalarını günah keçisi ilan etmek niye? sjw'lık yaparak rowling gibi tek sözü bütün dünya üzerinde etkiye sahip nüfuzlu insanları linç etmek, onların söylemleri üstünden kendi potansiyel eksiklerimizi aklamak ve kendimizi en doğrucu olarak lanse etmek en kolay iş. sabahtan akşama kadar sosyal medya üzerinden slogan atmak çok güzel ama bu tür konularda bence herkesin öncelikle kendi samimiyetini sorgulaması gerek.
386 entry daha
hesabın var mı? giriş yap