7 entry daha
  • üzülerek söylüyorum ki tutacak olan dizidir. hem pandemiden hem de yaz sezonunda fazla dizi olmamasından dolayı. yazı bir şekilde geçirir sonra eylül kasım gibi kış sezonunun gelmesiyle reytingde çakılır ve biter.

    bir kere dizinin tutacağını fox 'un dizi sayfasındaki oyuncular ve karakter açıklamalarına bakarak anlayabilirsiniz.

    eda:eda şehirli, modern bir peri kızıdır. * güzel, akıllı, yetenekli, iyi kalpli, açık sözlüdür. girdiği ortama renk getiren, giyim tarzıyla, davranışlarıyla, yaşam biçimiyle nev-i şahsına münhasır, orjinal bir genç kadın. anne babasının yokluğunu, aile olmanın eksikliğini aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmış olan eda’nın en büyük tutkusu ise çiçekler.biraz fevri, düşündüğü şeyi söylemeden duramıyor ama girdiği her ortama ışık saçıyor.*

    serkan:yakışıklı, karizmatik, sert bir adam. * çok iyi eğitimli, bilgili ve acımasız bir işadamı. * babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuş. iş dünyasını çok iyi bir satranç ustası gibi aleyhine döndürmeyi çok iyi biliyor. * risk almayı seviyor. aldığı her kararın arkasında duruyor ve sonuna kadar gidiyor.iş ve başarı dışında hiçbir motivasyonu yok. kaybetmemeye takıntılı ve o yüzden sevmekten içten içe korkuyor.* yakın zamanda çiçekçi kızımıza aşık olup kırmızı kar yağdırabilir.

    aydan (serkanın anası) serkan’ın annesi. köklü, önemli bir ailenin tek kızı. alptekin bey’le evden kaçarak evlenmiş. ama birbirini tutkuyla seven bir çiftken ilişkileri paramparça olmuş. kimseyi ve hiçbir şeyi beğenmeyen, etrafındaki her şeyi kontrol etmek isteyen bir kadın.* agorafobisi var. ama özellikle şoförü seyit sayesinde, sosyetik dünyada olan biten her şeyden haberi var.*

    kaan (bad guy)
    büyük bir inşaat ve mimarlık şirketinin sahibi. serkan’ın baş düşmanı. o da serkan kadar acımasız ama işin içinde karanlık ilişkiler de var. iş alabilmek için para yedirmek, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit vb her türlü yol onun için mübah. akıllı, küstah, kötücül bir adam. ileriki bölümlerde eda kızımızı kaçırmazsa ben de bir şey bilmiyorum. bakın spoiler verdim, tepe tepe kullanın.

    wattpad'de 2015-2016 senelerinde 13 yaşındaki kızların yazdığı aşk kurgularından hiçbir farkı yok onu söyleyeyim. hatta tv'lerde kiralık aşk'la başlayan yaz dizisi ekolünü temsil eden dizilerin hepsini izleyebilirsiniz vaktinizi almamış olur.
457 entry daha
hesabın var mı? giriş yap