10 entry daha
  • bence beğenmesi gereken tutardır - bu anlayanlar için güzel bir işarettir. 350 $ maaşla mühendis olarak iş hayatına atılmak demektir.

    göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "tanrı bizi korur, korkmayın" diyormuş. göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. papaz, "tanrı bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "sizi imansızlar, ben tanrı'ya her gün dua ediyorum o beni kurtarır." su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "papaz efendi, gel." "siz gidin; tanrı bana yardım eder!"
    bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "tanrım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
    yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"

    işte bu 350 $ maaş'da tanrının gönderdiği arabadır.
370 entry daha
hesabın var mı? giriş yap