• saat 01:00 sularında whatsapp uygulamasına gelen mesaj içerir. ben sadece 'üzülme yetime birgün gelir koyar g.tüne' diyorum.

    sahibi olduğum ve turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlerimden birinde uğradığım ahlaksız tehdit. her şeyi yasalar çerçevesinde yaptığım için korkum yok. ancak kendisi de bir ekşisözlük yazarı. beni tehdit edeni ben rezil ederim. sanki illegal bir şey yapıyormuşum gibi beni ifşalamakla, maliyeye şikayet etmekle tehdit ediyor. kamuoyu oluşturmak için de internette başlık açacakmış. bak sen şu zırzopa!!!

    o açmadan ben açıyorum. çünkü eğer bugün 9 haziran 2020 xxxx rezaleti diye firmamın adını verirse çok yüklü bir tazminat davası açacağım sonra altından kalkamayacak. bu tehditlerini de yüz yüze görüşürken soracağım. hadi bakalım hodri meydan...

    özetle tüm işçilerimin birinci yılı dolmadan yol gösteriyorum çünkü kıdem tazminatı ile uğraşmak istemem. yapılan iş enerji gerektirdiği için gençleri alıyorum biraz eğitiyorum sonra satışa salıyorum. benden sonra başka yerlerde de bulurlar. ancak yine vicdanlı davranıp karşıma geçirip durumu anlatıyorum. bir aylık ücretsiz izine çık sonra yine sigortaya alırım diyorum. hepsi kabul ediyor zaten. sanki aile geçindiriyor namussuzlar.

    ayrıca maaşları asgari veririm her zaman. bir asgari maaşı da ticket kartlarına yemek için yatırırım. hem kdv kazanırım hem de işveren primlerinden bir nebze kurtulurum. sanki bu da şeytan işiymiş gibi bana karşı kullanıyor adi şerefsiz. gitsin mahkemeye versin hakaretten. o kadar tahrik etmeye dua etsinki ağzını yüzünü patlatmıyorum.

    velhasıl bu yeni yetme madonna beni bunla devletten vergi kaçırdığımı iddia ediyor. benim içim rahat hiç sıkıntı yok. bu yazıyı da kanıt olarak devletimin şerefli müfettişleri gelirlerse göstereceğim. sert kayaya çarptı haberi yok.
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap