38 entry daha
  • yapılacak hiçbir işimin olmadığı birgün,izlenebilecek başka hiçbir film olmayınca berbat bir film izleyeceğiz ama hiç olmazsa vakit geçer düşüncesiyle girdiğim fakat oldukça izlenebilir bulduğum film.

    filmin başındaki abartılı aksiyon sahnelerini ve kahraman marifetlerini görünce tam tahmin ettiğim gibi postmodern cüneyt arkın filmi izleyeceğim diye içimden geçirdiysemde film ortalarına doğru epey toparladı;vasatı yakaladı, eh fena değilmiş dedirtti.diyaloglar biraz daha özenli yazılsa,başrol oyuncuları bu kadar kötü olmasa,filmin sonu sarkmasa iyi bir film olarak dahi niteleyebilirdim. ancak bu haliyle bile emek verilmiş,sıkılmadan izlenebilir bir iş olduğu söylenebilir.

    bana göre filmin en başarılı sahnesi ise hiç kuşkusuz seks sahnesi.çok uzun zamandır türk sinemasında bu kadar çarpıcı ve gerçek bir seks sahnesi izlediğimi hatırlamıyorum.filme gitmeden önce cesur bir sahnenin varlığında hiç haberdar olmamam,afişte yaş uyarısınında bulunmaması filmin bir türk filmi olduğunuda göz önünde bulundurunca bu sahnede epey şaşırmama neden oldu.herkesin pek beğendiği kamyon sahnesi ise son derece klişe.

    bu arada film eleştirmenleri içinde bu filme dört üzerinden dört verenler olduğu gibi,dört üzerinden bir verenlerinde bulunması enteresan.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap