65 entry daha
  • her oynanışta faklı şeylerle karşılaşılan gelmiş geçmiş en non-lineer oyun.

    ayriyetten öylesine geyikler vardır ki saymakla bitmez. new reno'nun doğusundaki mezarlıkları açıp rızkımı toplarken bir tanesinin içinden lumpy adlı bi mutant çıktı. reno'ya iki kadeh atmaya gelmişmiş ve bikaç serseri bunu eğlence olsun diye mezara gömmüş. aylarca orada tıkılı kalmış amcam. neyse bu herifle daha sonra sanırım daimi ikametgahı olan broken hills'te karşılaştım. hayat hikayesini anlatmaya başladı. 1 yaşındayken annesi kucağından düşürmüş, 2 yaşındayken beşikten düşmüş, 3 yaşında babası traktör altında kalmış, 4 yaşında şu olmuş bu olmuş..... (amcam saymaya devam ediyor), 16 yaşında annesi aynı traktörün altında kalmış. oyundaki ghoullar yaklaşık 150 yaşında olduğu için burada muhabbeti kesiyoruz doğal olarak.

    neyse hayatının geri kalanında şans diledik amcaya ve madendeki hava temizleyici zımbırtının tamiratı için gerekli malzemeleri almak üzere new reno'ya gittik ve kısa bir süre sonra döndük. madendeki işi halledip tam başka kentlere doğru yola çıkacağımız vakit baktım ki arabamın ön tekerinin altında bi mutant yatıyor. yiğenim bi el atıver de kalkayım; bacağım kıçıma girdi dedi lumpy. kahkaha attım.

    bir diğer geyik de şöyle: hangi kentteydi tam olarak hatırlamıyorum. bir amca, kasaba için bir güzellik yapmam karşılığında bana g.e.c.k. denen zımbırtıyı nerde bulabileceğimi söyleyecek. diyaloglar aklımda kaldığı şekliyle şöyle:

    - vıdı vıdı. bıdı bıdı. sen kasabaya yardım et ben de sana g.e.c.k.'in yerini söyleyeyim
    - pekala. şimdi bu anlaşmayı kan ile mühürlememiz lazım
    - ne!?!? siz vahşilerin çok garip adetleri var (çaresizce bıçağını çekip parmağını kesmeye başlıyor)

    sonraki diyalog opsiyonları:

    1- (adamın elini tutuveriyorsunuz) tamam, doğru söylediğine inanıyorum.
    2- (bıçağı alıp siz de kendi parmağınızı kesiyorsunuz)
    3- şimdi de o parmağı kıçına sokman gerekiyor.

    eh tabi sırf meraktan kahkaha atarak 3. şıkkı seçtim ve beynime şatgan saçmalarının kritik kritik girişini izledim.

    edit: imla falan.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap