1 entry daha
  • (bkz: vedat muriqi)'nin evine yapılmış alışverişe benziyor. tonlarca çiğ et almışsınız usta..

    edit: başlığa konu alışverişin fişi oldukça merak ediliyor yalnız. yazar başlığı açmış, herkesin güncel dertlerinden, şikayetlerinden dem vurmuş. allah için güzel de konu seçmiş. fakat alınan ürünlerin miktarı bir garip. 1 kilo sucuk, 1 kilo salam, yarım kilo pastırmanın aynı anda giriş yaptığı evde bu ürünlerin bitmesi epey zaman alacak dolayısıyla da bozulmasına neden olacaktır.

    insanın aklına ister istemez bu alışverişin yazarın iddia ettiği gibi gerçekten yapıldığı mı, yoksa gecenin bir saati migros web sitesine girip fav kasmak amaçlı kurgusal bir durum mu yaratıldığı sorusu geliyor.

    kendisinden alışverişin fişini paylaşmasını rica ettim, entry'nin daha inanılır olacağını söyleyerek. "bu embesillere bir şey ispatlamak zorunda değilim" diyerek konuşmayı sonlandırdı. tekrar paylaşın lütfen dediğimdeyse mesajımı yanıtsız bıraktı.

    akıllarda deli sorular.

    yazarın verdiği fiyatların tamamı doğru evet, ancak kendisinin yaptığı şey eğer yaşanmamış bir olaydan yola çıkarak uydurduğu bir senaryo ise, tüm o yakınmalar, "bana şu kadara mal oldu" serzenişleri biraz samimiyetsiz kaçıyor ne yazık ki.

    bu arada, ülkemiz insanca doymak ve yaşamak için şartların berbat olduğu bir yer haline geldi bilhassa son 2.5 senede.

    (bkz: 2018 döviz krizi)

    ancak iktidarın tüm yanlışları ve etik dışı davranışları, bir başka gayri ahlaki davranışı, favori kasmak için (bkz: olmamış olaylar hakkında olmuş gibi başlık açmak) eylemini, meşru kılmıyor.

    pahalılığı, gelir adaletsizliğini, fahiş fiyatları, halkın kaliteli gıdaya ulaşamamasını, hükümetin ekonomi politikalarını, marketlerin sürekli zam yapmasını sabaha kadar eleştirelim. ancak son yıllarda bir sosyal medya favori kasma geleneği haline gelen (bkz: kesin yaşanmıştır bu) durumlarını da sorgulayalım.
708 entry daha
hesabın var mı? giriş yap