289 entry daha
  • 2 konsola da sahip ama genelde playstation u kullanan biri olarak maddeler halinde yazıyorum.

    - genel olarak multiplatform oyunları mı oynuyorsunuz? (cod, battlefield, ac gta vs...) hiç düşünmeden xbox series x alıp geçeceksiniz kardeşim. sonuçta ciddi bir performans farkı olacak ps5 e göre.

    - önceliğiniz online oyunlarmı? battleroyale yada death match tarzı oyunlardan mı hoşlanıyorsunuz? aslında çokta farketmez ama ben olsam yine tercihimi xbox tan yana kullanırdım. niye xbox ın daha yüksek donanım gücünden yararlanmayasınız ki?

    - önceliğiniz hikaye odaklı single player oyunlar mı? işte burada hiç lamı cimi yok. isterse xbox series x ten yarı yarıya daha güçsüz olsun, hiç düşünmeden ps5 i patlatıp geçeceksin kardeşim. tartışmaya dahi açık değil.

    - önceliğiniz futbol oyunlarımı?

    eğer fifa oynuyorsanız aslında çokta farketmez ama yine konsol gücünden dolayı xbox tercih edilmeli.

    pes oynuyorsanız direk ps5 zaten. buda hiç tartışmaya açık değil.

    - önceliğiniz yarış oyunlarıysa orası biraz muallak. son nesilde forza ciddi şekilde atak yaptıysada playstation un elinde de gran tourismo gibi bir efsane var. yeni nesil neyi gösterir bilemem.

    benim tercihim ps5 ten yana olacak çünkü pes ve single ağırlıklı oyunlar oynayan biriyim. ama bu multiplatform oyunlarda xbox ın ps5 e göre çok daha avantajlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    oyun zevkinize göre kararınızı verin. birbirinize çokta şey yapmayın yani.

    hayırlı forumlar bu arada...
1730 entry daha
hesabın var mı? giriş yap