• iddia olmaktan çıkıp bugün alanen ortaya çıkmıştır.
    ismail küçükkaya’nın boşandığı eşi eda hanımın ağzından buyrun izleyin.
    tık

    eda hanım psikolojik şiddetin yanında defalarca fiziki şiddete maruz kaldığını da belirtiyor buna rağmen izlemeden etmeden gelip olayı çarpıtarak entryi yazanları anlamak cidden zor.
    ayrıca eda hanım ,en büyük kopuş noktasının ise yaptığı bir instagram paylaşımı sonrası ismail bey’den duyduğu kan dondurucu sözler olduğunu söylüyor.açın izleyin amme hizmeti beklemeyin kadın söz konusu paylaşımını açıp gösterdi canlı yayında. normal giyinilmiş ve hiç bir çıplaklık içermeyen video sonrası dönüp karısına sen her her tarafını arkanı millete gösterdin artık bir or..p..sun !!! benimde kopuşum bu cümle oldu ve kadın anlatırken bile o anları tekrar yaşıyor gibi gerilip kötü oldu.
    bir erkeğin nikahlı karısına bu kadar ağır bir söz kullanması şiddetin en alası değil midir?

    üzerinde durulması gereken bir diğer konu ise kadın dernekleri başkanı sayın canan güllü nün tavrı.
    eda hanım canan hanım’a telefonla ulaştığını ve yaşadığı şiddet olaylarından bahsettiğini ama tabiri caizse canan hanım tarafından kaale bile alınmadığından bahsediyor yayında.bu korkunç!!kadın dernekleri başkanı ismail bey’in yayında durmayı tercih ediyor.
    bakalım kadın dernekleri çıkıp toplu halde başkanlarını kınayacaklar mı yoksa onlarda güçlü ve imtiyazlı bir erkeğin yanında mı duracak!
250 entry daha
hesabın var mı? giriş yap