4 entry daha
  • tamamen çöp listedir, içlerinde tek adam gibi adam mansur yavaştır, o da şüpheli. diğerlerini hiç konuşmayalım bence hele ki davutoğlu, babacan ve demirtaş için yoruma bile gerek yok. kılıçdaroğlu ise koltuk sevdası uğruna parti içinde dikta rejimi yürütmektedir.

    kişisel görüşüm ve edindiğim izlenimlere göre yolsuzluğa bulaşmayan siyasetçi bulmak çok zor, aklıma bir iki kişi geliyor ama onlarda vefat etmiş kişiler. isimlerini burada telaffuz edip milletin ağzına sakız yapmak istemiyorum.

    edit: ahmet necdet sezer var yaşayanlardan diye mesaj atan arkadaşlar, doğrudur yolsuzluk yapmamıştır ama cumhurbaşkanı siyaset üstüdür yani siyasetçi olarak değerlendirmiyoruz kendisini. yoksa kendisinin tartışılacak bir yanı yok. onun gibisini zor buluruz.

    son edit: kılıçdaroğlu dikta rejimi yürütüyor dediğim için küfür edenler var etmeyin. yalan söylüyorsam yalan olduğunu ispatlayın. bir tanesi aynen şöyle yazmış yorumsuz bırakıyorum;
    --- spoiler ---

    lan sizin kadar chp ye zarar veren yok amk akilsizlari, kılıçdaroğlu gitti kim gelecek amk
    --- spoiler ---

    bu sözler bir yerden tanıdık akp’lilerde aynısını rte için diyor o giderse kim gelecek diye. o nu da ben mi düşüneceğim chp’li olan sensin sen düşün.

    işte bu yüzden hep diyorum çomarın milliyeti, ırkı, siyasi görüşü olmaz çomar çomardır. bu birilerine veya bir gruba ait olma veya biat etme, tapınma kültüründen kurtulmadığınız sürece kim gelirse gelsin hiçbir şey değişmez zaten.

    zorunlu edit: kılıçdaroğlunun yolsuzluğu var mı diyenlere tdk’ın yolsuzluk tanımını bırakıyorum şuraya önce hangi kavramlar üzerinden tartışıyoruz veya neyi savunuyoruz keşke onu bilebilsek. yani yolsuzluk sadece hırsızlık veya çalıp çırpmamak değildir.

    yolsuzluk: “bir görevi, bir yetkiyi kötüye kullanma, yasaya, kurala, yönteme aykırı iş yapma.”
293 entry daha
hesabın var mı? giriş yap