4 entry daha
  • medya'nin guvenirliliginin %5'i gecmedigini soyleyen onlarca calisma yerine iktidari oven anketleri onemsemeyi tercih eden ve "biz kime satildik" gibi retorik sorular sormayi pek seven bir yayin yonetmeninin gazetesine karsi da yapilmis bir aciklamadir bu.

    ayni zamanda ip'nin tkp'nin, pwc'nin, p g 'nin ilanlarinin yanyana durabildigi, kimsenin birbirininin gorusune, dusuncesine cemkirmedigi, senelerdir guney'in ortasinda nevruz atesini de yakan, cimlerde bikinisi ile guneslenip frizbisini de oynayabilen ogrencilerin bir arada yasadigi, otonom'un kocaman bezlere ilanlarini asarak rahatca masa acabildigi, kopeklerini de kedilerini de cok seven ve demokrasi anlayisi turkiye'ye ne yazik ki birkac boy bol gelen universitenin ogretim uyelerinin aciklamasidir.

    kimi ulusalci kimisi sosyalist kimisi de liberal olan, ama herseyden onemlisi demokrat olan ogretim uyelerinin hem kendileri hem de bogazici ogrencileri adina aciklamasidir; kendilerinin kampuste polis gormekten nefret ettiklerini de ayrica belirtelim...

    not: bu aciklamanin yapildigi universite elinde olsa kapida basortusu kontrolu de yapmayacaktir, ama gel gor ki anayasa mahkemesi karari ve yok yazisi vardir, en azindan kapida birilerine karsi "gostermelik" kontrolunu yapmak zorundadir. lakin kampusun icine girdiginizde otonomlularimizin, bufklulerimizin ve sosyetecilerimizin arasinda tekrar basortulerini takmis ogrencileri de gorursunuz, sasirmayiniz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap