• merhaba, ben hacettepe üniversitesi'ne başka bir şehirden okumaya gelmiş olan bir lisans öğrencisiyim. yüz yüze eğitim döneminde beytepe kampüsü içerisindeki üniversitenin barınma birimlerinde barınıyordum. pandemi süreci başladığında ben ve barınma birimlerinde kalan diğer öğrenciler bir takım eşyalarımızı bırakıp şehirlerimize dönmek zorunda kaldık. geçtiğimiz günlerde üniversite bu yaz için yüz yüze eğitimin olmayacağını açıkladı. yani kimse yazın okula geri gelmeyecek. bugün ise barınma birimi üniversiteye gelip çıkış yapmamız ve eşyaları almamız gerektiğini söyledi. aksi taktirde eşyaların sorumluluklarının kendilerine ait olmayacağını söyleyen bir bildiri yayınladılar.

    odalarda oluşan en küçük hasar için aldıkları paralara rağmen senelerce bu hasarlar için tadilat, bakım ve onarım yapmayan bu birimin, öğrencilerin eşyalarını buna engel görmesi cidden komiktir. ki öğrencilerin terk ettikleri odalara bu süreç boyunca kimse girmedi ve girmeyecek, neyin dezenfektesi bu? sürdüğümüz bu pandemi günlerinde hem bazı öğrencileri zora sokabilecek, hem de toplumun sağlığını riske atabilecek bu istek kabul edilemez.

    ek olarak: eşyaların alınması için verilen tarihlerin final haftasına yansıdığını yazmayı unutmuşum. bilet fiyatları da malesef uçmuş durumda. ayrıca cimer'e yaptığım başvuru 4 gündür kayıtsız sürüyor. umarım bu saçmalığa bir son verebiliriz.

    ek2: gidecek olsam otobüs ile gitmem. zevkime kalsa gider arabayla alır gelirim, gezmiş de olurum. ütopya'da yaşıyorsunuz sanki, yorumlara bak.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap