766 entry daha
  • öfffff herkes çalışanları düşünüyor güya! ben bu sektörün içerisinde bir çalışanım!

    şu an kriz var bahanesiyle gece yarılarına kadar çalıştırıp tek kuruş maaş ödemiyorlar. devlet desteğini kesip de kendisi ödeme yapacak diye götü tutuştuğundan insanları yasa dışı otelde çalıştırıyorlar, cebinden tek kuruş çıkmadan!

    üstelik kabul etmeyecek olanları anında ücretsiz izne göndermekle ve yasak sonrasında işsiz bırakmakla tehdit ediyorlar!

    her türlü ahlaksızlığı ve hırsızlığı yapıyorlar!

    o sertifikasyon sistemi var ya! işte o tamamen devlete her ay para gelsin diye yapılmış bombok ve hiçbir geçerliliği olmayan bir sistem! hiçbir otel bu kadar zarar ederken hijyen önlemlerini üst seviyeye çıkarmayacak! 1 çalışana 10 iş birden görev verecek! veriyor da!

    müdürlere barmenlik yaptıracak, yeri gelecek tuvalet temizletecek! sırf bir çalışan daha istihdam etmemek için! bahanesi de biz bir aileyiz! yersen!

    neden biliyor musunuz? açılırsa zarar etmesine rağmen sırf şov yapmak için! prestij için insanların hakkına emeğine el koyuyorlar!

    patron batmazmış, olan çalışana olurmuşmuş! şu an açılan otellerde olan çalışana olmuyor mu sanıyorsunuz???

    1 her zaman 0'dan büyüktür. batsın pislikler. biz çalışanlar batıyorsak, onlar da batsın! batmıyorsa da uyku tutmasın! 3 kuruş az kazanacağım derdiyle dünyası kararsın para kölelerinin!

    sezon bitimi edit: bu haksızlığı kabul etmediğim ve bunu uygun bir şekilde, asla üslubumu bozmadan dile getirdiğim için işten çıkarıldım. işten çıkarma yasağı bitmediği için şu an kısa çalışma ödeneğindeyim ama lojmanı boşalttım. işten çıkarma yasağı bittiği anda çıkış işlemlerim yapılacak. evet.
737 entry daha
hesabın var mı? giriş yap