1157 entry daha
  • kankası ferit'e ve kendisine niye kod verilmediğini söyleyeyim; yalamadıklarından değil. enis'e haftalar öncesinden gitmiş, kendilerine erken gelmemiş. enis ve pintipanda yalıyor diye verilmedi o kodlar. pintipanda'yı hiç sevmem, başlığı altında adamlık sıfatıyla, adamsızlık yaptığını yazmış bir insanım. yine aynı şekilde ps türkiye'nin vasıfsız bir oluşum olduğunu yazmışlığım var.

    enis, oyun kültürü üst seviyede bir insan. murat sönmez ve onur kayayla birlikte bu sektörün gerçekten bilgili bir insanı. ve oyun oynamayı seviyor. yani türk olarak, bir oyun hakkında yorum merak ediyorsan açıp bu herifi izle. adamın işi hikaye yönü ağır basan oyunları oynamak ve gözlemlemek. ee tabi buna verir.

    pintipanda, oyun kültürü çok sığ ve oyun oynama yetenekleriyle tam bir odun olmasına rağmen yıllardır oyunları seri çeker atar. ee tabi buna verir kodu.

    konsolüssü, uzun uzun övmeyeceğim. ee tabi buna verir.

    adamlar oyunlarını gerçekten oynayıp, hakkını vereceği kişilere erkenden yollamış. ferit desen sadece online oyun oynayan ve bu konuda gerçekten yetenekli olan birisi ama oyun kültürü sıfır. ben bu adamın açayım dur, bir hikaye atmosfer göreyim diyip oyun oynadığını sanmıyorum.

    jahrein desen, rdr 2'yi ve god of war'ı bırakmış oynamamış adam. izleyici kitlesi zaten bu oyunları izleyecek, kaldırabilecek kitle değil, muhabbete geliyorlar. ee sen adamların oyunlarını oynama, zaten bu işe diğerleri gibi hikaye ve mekanikleri ağır basan oyunlarla girmemişsin. sana niye kod versinler.

    zaten bu oynasa bile kendinden türkçe altyazılı oyunu bile sırf artistliğine ingilizce altyazılı oynardıdsakopdas izleyici kitlesi yine bir bok anlamazdı. en azından izleyici kitlesi, last of us 2'yi diğer yayıncılardan türkçe altyazıyla izlemiş olur da bi doğru dürüst oyun görmüş olurlar.
8681 entry daha
hesabın var mı? giriş yap