5 entry daha
  • başlığı açan yazarın umarım sadece tek taraflı olarak değerlendirmeyeceği durumdur. evet troll kanalında olmaması gereken başlıklar olduğu gibi troll kanalında olması gereken başlıklar da ısrarla çıkarılmaya çalışılıyor. bundan da bahsederse evet o zaman yararlı bir başlık olacak.

    mesela başlık sahibi (bkz: nude atan yazarlar veritabanı) başlığını neden troll kanalından çıkarmak istemiştir ? troll kanalı için eksi oy verirken, neden uygun olduğu kanalla ilgili oy vermemiştir açıklayabilir mi ? kimin kime bedenini gönderdiği ile ilgilenmemekle beraber, ben entry'nin açılış amacı, entrylerde kullanılan dil ve üslup açısıdan troll olması gerektiğini düşünüyorum.

    dil bilgisi ile ilgili başlıklara gelince, ben de bir çoğunu trolle yolladım. çünkü açanın niyeti herhangi bir dil ile ilgili seviye ölçmek değil, sadece başlık açmak, sol frame işgali yaratmak.

    öyleyse herkes kafasına göre başlık açsın. hatta ben de "sümerce dil bilgini bir cümle ile anlat" diye başlık açayım. illa suserlerin dil seviyesini öğrenmek isteyenlere de örnek; "yabancı dil seviyelerini bir cümle anlat" aç, bitsin.

    yazarın açtığı başlığı faydalı buluyorum;lakin eksik. eksiği de ben tamamlayayım.

    mesela neden ısrarla kanalcı yetkisine sahip bazı arkadaşlar, troll kanalından şu başlıkları çıkarmak istiyor ?

    (bkz: naz mila'nın corona virüs kıyafeti) kanal önerileri sağlık, moda, magazin.

    (bkz: bir çaylak parçasıyla mesajlaşacak kadar düşmek) ısrarla yapılan kanal önerileri
    ekşisözlük, anket

    (bkz: 1.85 boy + 20 bin tl gelir + 3 araba + ev + 4 dil) (üstüne leblebi eksik kalmış) kanal önerileri: ilişkiler, anket

    (bkz: 31 yaşına gelip yuva kurmayı başaramamış insan) kanal önerileri: ilişkiler, sağlık, ekonomi, anket (daha cümle yapısından durumu ya da olguyu tartışmak değil, bildiğin hır, gür çıkarmak. )

    (bkz: ortalama bir doktorun ayda 60 bin tl kazanabilmesi) kanal önerileri: sağlık, eğitim, ekonomi

    ben daha fazla uzatmayacağım. yazar şayet iyi niyetli ve hakkaniyet sahibiyse sadece troll sayfasına gönderilenleri değil de trollden ısrarla çıkarılmak istenenleri de yazması lazım.

    ha şu bir gerçek ki @kanzuk herkesin ağzına bir parmak bal sürmüş, geri çekilmiş;kimin kime gücü yetecek onu izliyor.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap