6 entry daha
  • genç sivillerin, "akp kapatılsın, halı saha yapılsın" sloganı ile ortaya attıklaları ve aşağıdaki bildiriyi yayımladıkları kampanya.

    tek parti olsun, temiz olsun”, “düzgün bir demokrasimiz olamadı bari adam gibi bir totalitarizmimiz olsun”, “daha da kötü bir türkiye mümkün”, “yeter artık olacaksa olsun şu darbe, chp’nin duygularıyla oynamaya hakkınız yok” sloganlarıyla uzun ve geri dönülmez bir yola çıkmış olan genç siviller bu kritik süreçte yine üzerine düşen vazifeyi yerine getiriyor.

    ankara’daki istihbarat kaynaklarından “22 temmuz’daki seçimi iptal edemezsek bari akp’yi kapatalım” şeklinde konuşmalar yapıldığını öğrenen, kapatma davası ile ilgili ciddi ciddi bir dosya oluşturulduğunu duyan genç siviller tüm yurtta, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti’nde ve dış temsilciliklerde hazır ve nazır bulunan ispiyoncu genç sivillere haber saldı ve aşağıda bulunan akp’yi sadece kapatmaya değil , üzerinden balyozlarla geçilip halı saha yaptırmaya yetecek kadar çok gerekçeyi topladı. cumhuriyetin emanet edildiği şu çılgın gençler olarak biz vazifemizi yerine getirdik şimdi sıra kapatma dosyasını hazırlayan cumhuriyet’in savcılarında.

    toplanan birbirinden korkunç gerekçelerden oluşan kapatma dosyasını ankara cumhuriyet başsavcılığına postalamak için 2 haziran cumartesi günü saat:12.30’da galatasaray postanesi önünde toplanıyoruz.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap