3 entry daha
  • hürriyetin bunu haber yapmasında en ufak bir saldırganlık ya da art niyet aramadığım olay, zaten böyle bir olayın haber yapılmaması aslen bir gazeteye yakışmaz, hepimiz biliyoruz ki hürriyet gazetesi belirli bir grubun kendi isteklerinin yapılması için kullanılan ve her istediği zaman da halkı isteklerine göre şekillendiren çok önemli bir aygıt, ama eninde sonunda gördüğümüz imamlık yapan bir sosyopatın engelli bir çoçuğa tecavüz etmesi, hürriyet gazetesi de gördüğüm kadarıyla bu haberi her zaman kullandıkları şekilde manşete yerleştirmemiş, ne de altına abuk subuk yorumlar yapmış, olay nasıl olduysa gazetenin 3. sayfasında böyle bir olaya yer vermiş.
    kısaca söyleceğim hepimiz biliyoruz hürriyetin ne mal olduğunu ama benim imamım böyle bir şey yapmaz demek hürriyet gazetesi ve hürriyet manşetleriyle ona buna çemkiren, herkesi bölücü yapan zihniyetle aynı düzlem de top koşturmaktır.
    ha illa tanım yapacaksak bu başlığa imam olduğunu zanneden bir sosyopatın eylemlerinden biridir, inşallah bunu yapan şerefsizin ardında bıraktığı başka pislikler, vicdansızlıklar yoktur.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap