4 entry daha
  • karizma, tekinsizlik, ne halt edecegi belli olmayan ve coolugun dibine vurmus 3 adam say deseniz, biri robert mitchum dur benim icin biri de lee marvin. ucuncuye henuz karar vermedim.

    trt saolsun, parasizliktan 60 ve 70 lerde yapilmis ne kadar polisiye, soygun ve suc filmi varsa, her hafta sonu ikiser ucer yayinlardi. parasizliktan dedik ama sahsima buyuk faydasi olmustur bu film politikasinin. steve mcqueen, charles bronson, clint eastwood, michael caine, yull brynner, robert redford, telly savalas, paul newman, ve lee marvin gibi bi ton adami izleme firsati bulduk.

    iste bu deli kadroda en cok dikkatimi ceken adami her daim lee marvin olmustur . pamuk sacli, kirmizi suratli, cene gamzeli, celik mavisi gozlu bu abinin bir filme kattigi derinlik ve huzursuzluk nice yildizin ugrasip da basaramadigi dogal bir hadisedir.

    dirty dozen malumunuz herkes en az bi kez izlemistir lakin, gorky park, point blank la beraber charles bronson ile alaska daglarinda duello ettigi bir filmi vardir ki iste onu en tepeye koyarim.

    bu arada, yasi tutmayanlar icin soyle bi abimizdir ; hastasiyim

    http://tinyurl.com/ydwdx9h

    edit : kucuk bi arastirmayla malum filmi buldum ; death hunt. sizi o basliga alalim en iyisi...
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap