1 entry daha
  • parti başkanına yapılan şeylerdir. partili cumhurbaşkanlığına onay verenlerin tek kelime etmemesi gerekiyor.

    edit: yazdığım, sanki ortada bir saygısızlık varmış gibi algılanabileceğinden dolayı eklemek istediğim birkaç şey var. öncelikle, oy moy yok söylemi, bir saygısızlık değil; geleceği haber verme isteği ile yapılmış bir beyandır. "gençlerin sesi" dediğiniz şey işte tam olarak budur. bazı kreatif ajansların hazırlayıp gençlerin görüşüymüş gibi verdiği içerikleri akp gençlik kollarından çocuklara veya daha kötüsü ajans çalışanları miniklere okutarak gençlerin sesi diye yansıtmak gerçekleri manipüle etmektir.

    sizin hoşunuza gitmeyen her gerçek, her beyan, her tespit, hakaret değildir. sizden olmayan herkes fetöcü de değildir (çünkü hep bu koza sarılıyorsunuz) üstelik bu insanlar hayatlarının hiçbir evresinde fetö ile yanyana yürümemiştir, ne istedilerse vermemiştir, ve daha acısı, kandırılmamıştır.

    gidicisiniz.

    gidicisiniz, nasıl bunu geciktiririmin derdindesiniz.
    önce ayasofya kozunu attınız ortaya, sonra dün menderes'in idamını geçersiz sayan yasayı kabul ettiniz. şimdi gençler bizimle imajı veriyorsunuz.

    değiller.

    böyle olmadıklarını, oy verme hakkı kazanacak her 4 kişiden 3'ünün akp'den nefret ettiğini, bunların anketlerde çıktığını siz de biliyorsunuz. bunları suratınıza vurmak, saygısızlık değildir. 18 senelik birikimin, öfkenin, "saygı çerçevesinde" dile getirilmesidir.

    ve son olarak; yargılanacaksınız.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap