5 entry daha
  • hayatın her saniyesinde kişinin maruz kaldığı durum.

    karşılaştığıız olaylar,aldığınız ürünler, iletişim haline geçtiğiniz kişiler,siyasi figürler, eğitim sistemi, savaş, hastalıklar her şey sizi manipüle edip, yönlendirmek içindir. manipüle kelimesini beslemek içindir. yoksa konunun insanlarla alakası yoktur. sürekli size bir etki gelir ve tepki vermeniz istenir. kobay gibisinizdir. ama karşılıksız olmak ve random davranmak buna karşı en etkili yöntemdir. bu durumları ifşa etme bilincinin kitlelere yayılması, bize saf özgürlüğü bir gün verecektir.

    hayatın her alanı hapishane koşullarıyla inşa edilmiştir. hisleriniz ve düşünceleriniz sürekli bir şeye hapsedilmek üzere dizayn edilmiştir. bu durumun üzerine ne kadar giderseniz, hapishanenin büyüklüğünün evrenler ötesi olduğunu fark edersiniz. ve bu durumda sizi kocaman bir hapishane simülasyonunda yaşadığınız gerçeğinden öteye götüremez, her durum ve koşulun sonu bu cevaba çıkacaktır.

    tüm bu durumları fark etmenizi engellemek için, manipüle kelmesine büyük bir rol düşüyor. hayat ne deseler ? manipüle elementinden yapılmış, bir hapishane derdim. tabi buradan çıkış, sizin üstünlüğünüz, bakış açınız ve zekanızla doğru orantılı olarak gerçekleşebilir. en azından hapishanenizi çiçeklerle dolu bir bahçeye çevirebilirsiniz, manipüleye uğramama sanatını öğrenirseniz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap