• şahıs bursada şehir gazetesinin genel koordinatörüdür. kendisi camiada fetö elebaşının elini öpüp hocaefendime laf söylemem deyip boy boy fotoğraflarının yayınlanmasıyla ünlüdür.
    yine şahsın çocuklarının kapatılan fetö okullarında okuduğunu cümle alem biliyor. her şey belgeli görselleri mevcut.
    gelelim parsel parsel imara açılmış arsaları konusuna. bunun başlıca sebebi tabi ki aralarından su sızmayan bursa büyükşehir başkanı alinur aktaş.
    kendisiyle üniversite yıllarından beri tanıştığını ve ‘abi’ kardeş gibi olduklarını iznikte imara açılan 16 dönüm arazisinden sonra biraz araştırınca öğrenmiş olduk.
    daha sonra bu olay meclis toplantılarınsa açığa çıkınca alinur aktaş panikle yalan söyleyip ‘bu gazeteci arkadaşı tanımam etmem bir bardak çay içmişliğimiz yok’ dedi fakat sonrasında küçük bir arşiv taramasıyla aktaşın inegöle başkanlık yaptığı dönemdeki hediyeleştikleri fotoğraflar ortaya çıktı. bu arada imara açılan o 16 dönümlük araziye simdilerde 15-20 adet villa yapımı icin de izin çıktı. buyrun nezirin kaldıracağı kendiniz hesaplayın.
    şimdi derdimize gelirsek güzel bursamızdan bu gibi yolsuzlukların temizlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz ama maalesef nezirin medyada gücü ( 80 bin lira para aktarılıyor her ay büyüksehir belediye tarafından) ve alinur aktasın belediye başkanlıgı gibi iki önemli makamda yer almalarından dolayı bursa bu yolsuzluklardan temizleneniyor.
    15 temmuzun ardından bursa gibi güzide bir şehirde bu gibi faaliyetlerin sürmesi çok şaşırtıcı ve insanı neler oluyor diye düşünmeye sevk edici..
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap