1 entry daha
  • kendine saygısı olmayan, guvenilmez ve sefil bir herif olduğunu cümle aleme duyurmaktır.

    insan gibi sohbet edenlerden, karşı cinsle iliskisinde sınırını bilenlerden söz etmiyorum.

    iş yerinizde ya da arkadaş ortamında tanıştığınız, ısrarla sizinle yalniz buluşmaya çalışan, siz mesafenizi korumaya çalıştıkça sizi whatsapp'tan darlayıp boyle acaip acaip smileyler falan atan değişiklerden bahsediyorum. sözlükteki versiyonları ise gayet normal sekilde sohbet ederken evli oldugunu soyledikten sonra lafı cinselliğe getirip, ne renk jartiyerlerin var diye soracak kadar utanmaz olurlar, fotoğraf isterler vs.

    zaten bunların ne mal olduğunu çoğu zaman eşleri de farkındadır. kocişini hicbir ortama yalniz basina göndermek istemez, kocişinin iş arkadaşlarıyla buluşmalarına dahi kimseyi tanımıyor olmasına rağmen mutlaka gelir. bilir cünkü malını ama itiraf edemez kendine, o yuzden de sorun kocişinde degil de diger kadınlarda gibi davranir. tüm kadinlar onun aç gözlü kocişini yataga atmak için pusuda beklemektedir. halbuse bilmez ki kaç kadın bu azmış erkeğe yüz vermeyerek, reddederek onun aldatılma sayısının artmasına engel olmuştur.

    evli olup da kadınlara yavşayan mal erkekler, ne kadar mide bulandırıcı olduğunuzu bilmiyorsanız bilin diye yazıyorum; insanı kusturacak kadar mide bulandırıcısınız, evlilik sizin neyinize?

    böyle ** salak erkeklerle evli olup da ilişkisini sürdüren kadınlara da diyorum ki; kendinizi kandirmaktan vazgecin. bence daha iyilerini hak ediyorsunuz.
261 entry daha
hesabın var mı? giriş yap