• duyulduğu anda kişide terleme, daralma, art arda 4 sinan çetin filmi izlemişçesine sıkılma, zaman ve mekan mefhumlarının kaybı gibi semptomlara sebep olan muhabbetlerdir efendim bunlar. ziyadesiyle klişeleşmiş oldukları gerçeğini bir kenara bıraksak bile kişide sabır hudutlarını zorlarlar; öldürmeyip süründürürler adeta.

    mesela...

    "hülya avşar türkiye'nin en güzel ve başarılı kadını...yaağni yaşına göre tabi"
    yapma canım, yapma arkadaşım, yapma işkence penceremin görev çubuğu... yapma bunu bana; insanlığın beğeni standartları hakkında ümidimi korumak istiyorum belki? hadi arzu edersen gerçekten de öyle olduğunu kabul edelim, hatta edeyim ki sen bir daha bunun bahsini açma, olmaz mı ya... ya da bir git çay koy be, kime laf anlatmaya çalışıyorum!

    "sezen aksu son zamanlarında çok bozdu"
    tamam doğru olabilir, yanlış da olabilir. hatta ve hatta bu iki gerçekliğin arasındaki sonsuz çizelgede istediği yerde otursun, artık tahammül sınırlarımı zorlayan bir tartışma konusudur. insanın içinden "bozduysa bozdu, bunu söyleyen 100 milyonuncu insan olmakla eline ne geçiyor, yapma gözünü seveyim" demek gelir. yani geliyor. bana. bize... belki yani.

    "kadınlar...ne onlarla oluyor ne onlarsız"
    uhuhuh... bırakın muhabbeti duymayı, yazıya dökerken bile iman tahtama gam bastı, mahsunlaştım, şiddetli teessür dalgarı yayıldı yüreğime... en abuk subuk zamanlarda hayatının tespitini yapmış gibi böyle atlayan adamlar vardır ya bir de, dizilerden filmlerden duydukları diyaloglarla muhabbetlerini şekillendiren...ufff uffff... terledim be...

    "yaa abiii allah aslında yok, biz var olduğunu var saydığımız için var ediyoruz...filan..."
    hmm, ilginç bir bakış açısı. buna göre eğer bu muhabbetin var olmadığına kendimi inanırsam ömrüm boyunca hiç duymamış olabiliyor muyum? peki.. böyle bir muhabbet yok. hiç duymadım. duyamayacağım. olmadı. olmayacak. hayat ne güzel. masa. vantilatör. ayna. güneş gözlüğü. kel olanının ismi neydi ya... hmm...oooofff, olmuyor olmuyor! aynı muhabbet yine kafamın içinde uhuhuhu...
2043 entry daha
hesabın var mı? giriş yap