1566 entry daha
  • güçtür.

    bu gücü para olarak görebilirsiniz, para; hayat standartı satın almanızı sağlar, para toplumdaki konumuzu önemli ölçüde etkiler. "hepimiz de biliyoruz ki para çok da önemli bir şey değildir ancak kıl payı da olsa nefes almaktan sonra gelir." *

    bu gücü iyi bir fiziki görünüm olarak kabul edebilirsiniz. ilk temasın en önemli unsuru olan dış görünüş sizi avantajlı kılar, özellikle genç yaşlarda dikkat çeker. arzuların uç raddede yaşandığı kavak yelleri esen dönemde sizi çekici kılar. her zaman ilk karar ilk görülene göre verilir.

    bu gücü demir irade ya da sarsılmaz bir karakter olarak da tahayyül edebilirsiniz. kararlı ve oturaklı insanlar başarıya daha kolay erişir, çevrelerinde daha sözü kabul edilir kimseler olurlar. sağlam bi karizma sağlar. sürü psikolojisini hala yitirememiş bir canlı topluluğu olduğumuzdan; kadınlar, alfaları tercih eder.

    bu gücü yüksek sosyal zeka olarak da düşünebilirsiniz. malumunuz iletişim çağında yaşıyoruz. daha geniş çevre; ihtimali arttırır ve fazla ihtimal ise kaybetme korkusunu azaltır. kaybetme korkusu az olan erkeğe yakınlaşmaya çalışan kadın bağ kurar. vazgeçebilme özgürlüğü sizi kuvvetli kılar.

    bu gücü erdem sahibiyeti de belirleyebilir. onurlu, sadık, vefalı, dürüst insanlar daha güvenilir olur. kadınlar en son güvendikleri erkekte kalmak isterler. dediğim gibi; en son.

    bilhassa güç önemlidir. kadınlara güçsüz yanınızı çok gösterme şansınız yoktur. güçlü gördüğü yönünüzün artık o kadar da güçlü olmadığını fark ederse terk eder, seçeneksiz kadın ise kanıksar. aslında bu da bir terk ediştir.

    gelene mesajlar üzerine editi: erkeğim.
2145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap