• bugün saat 12:30’da sayın başkan durakoğlu’nun yapmış olduğu çağrı sonrası büyük bir kalabalığın çağlayan adliyesi önünde toplanması beklenen direniş. 'gelmeye mecbursunuz'

    sayın başkan’ın bu tutumunu istanbul barosu avukatlarından biri olarak sonuna kadar destekliyorum fakat mecburiyetten ziyade(despotça bir çağrışım) mesleğin özüne ve ruhuna aykırı olacak bu kanun tasarısı karşısında tüm meslektaşların gelmesinin zaruri olduğu tarzı bir çağrışım olsa daha makul olabilirdi diye düşünüyorum.

    durakoğlu’nun bu çağırışım sonrası canan kaftancıoğlu’nun tüm partili avukatları mitinge davet etmesi ~ kabul edilemez bir gerçektir. çünkü biz zaten baronun içine siyaset girmesin, tüm meslektaşların yegane amacı meslek birliği olsun diye debelenirken bir siyasi partinin il başkanının bu tweeti kimi çevreler tarafından şiddetle reddedilip savunma mitingine gelmemeye teşvik etti.

    velhasıl kelam siyasi parti mitinge dönüşmeyeceği gerçekten meslektaşların iştirakiyle sağlam bir direniş gösterebileceğimiz bir miting olmasını temenni ediyorum.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap