1017 entry daha
  • su baslikta 3-5 sayfa gezindim, yemin ediyorum kafayi kirdim. lan olum siz nasil modellersiniz, anneniz babaniz hic mi sevgi gostermedi size, nedir bu gerizekalilik. ayni mallar witcher 3 basliginda da var, baldurs gatede de, new vegasta da, bilimum tum rpg vs basliklarinda var.

    ya kardesim zorla oynatan yok, git oyna gta, cod oyna, pubg oyna ne bilim amk git istedigin oyunu oyna. adamoglu ubisoft'a activision'a ea games'e bisey demez, ayila bayila her sene temcit pilavi gibi onune surdukleri oyunlara bi ton para verip ayila bayila oynar, ama isini severek ve askla yapmaya calisan ve aklinda gercekten oyuncular olan cd projekt gibi studyolari boklamayi kendine hobi beller.

    witcher 1-2-3 hepsini aylarca oynamisimdir, hicbirinde kilic mekanigi, at mekanigi, yarak kurek mekanigi umrumda olmadi. hikayesi, karakterleri, kurgusu, secimleri, vs bunlar umrumda oldu, bunlara asik oldum, bunlar icin bu heriflere saygi duydum ve para kazandirdim.

    cyberpunk iyi olur olmaz, orasini bilemem. rdr 2'den sonra ikinci defa pre-order verdim (xbox), ustune gidip 2077 temali controllerini da aldim. oyun varsin yerlerde surunsun, varsin 10 saatte bitsin, varsin metacritic skoru 1 olsun, varsin arac kullanimi mobil oyun gibi olsun, sikimde bile degil. bu adamlar inanarak ve bildiklerini okuyarak keyif aldiklari biseyler yapmaya calisiyorlar. bana da yillar boyu paramin karsiligini fazlasiyla vermisler, varsin bi seferlikte ben onlara fazlasini veriyim.

    yeter hocam yeter. begenmiyosan siktir git fifa basligina, 2k20 basligina, fortnite basligina, ne sikim oyun oynuyosan git oraya kus gerizekaliligini. ama gelipte senden farkli zevkleri, hobileri olan insanlarin keyfine limon sikma.

    bu andavallara magic the gathering kartlarimi gostersem "o ne ya iskambil" der, fallout nuke biblomu gostersem "cocuk musun oyuncakla oynuyosun hala" der, divinity original sin gostersem "diablo cakmasi yeaa" der. bunlari var ya bunlari islak sopayla dovceksin, baska turlu rahat yok. evet, gerildim..
4612 entry daha
hesabın var mı? giriş yap