798 entry daha
  • her şeyi yaparım özel olarak yapamadığımdan bahsedeyim. teknenin camları değişmesi gerekiyor. camdan anlamam, zaten su alma problemi vardı iyice beter olmasın diye usta bulduk.
    söyle böyle derken hakkı olan fiyat verdi olur dedim. altından gir üstünden çık adam 10 günde camları hazır etti gel yap dedik. pazar günü gelirim dükkan kapalı kalmasın ekmek parası dedik gelmedi, pazartesi kalabalık oluyor iş çok gelir dedi gelmedi, salı lütfeden geldi. ben bekliyorum ki eskileri sökecek yenileri takacak. yok söktü gitti. gece 1 de yağmur indi gecenin yarısı brandalamaya uğraştık. ertesi gün saat 3 adam yok ortada aradım şimdi seni arayacaktım bugün gelemeyeceğim diyor haspam. lan zaten 3 neyi bekledin bu saate kadar. açtım ağzımı yumdum gözümü. ciddiyeti anladı geldi bir şekil bitirdi, üstüne 1 gün daha geldi rötuş için. lan 3 gün geleceğine 1 gün sabahtan gel bütün işi yap. yok efendim güneşin altında çalışamazmış.
    o yüzden ustaya düşeceğine kubura düş. içimizden geçti lavuk. abi diyoruz, usta diyoruz bağrınıza basıyoruz ama sonuç kavga didişme.
    böyle böyle yapamadığım iş kalmadı.
1546 entry daha
hesabın var mı? giriş yap